Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Vampirs energètics:

Un vampir energètic és una persona amb molta gana emocional, però és un ésser humà, com tots …… Sapiguem quins són els 10 prototips de Vampirs Energètics:

1. Vampir Queixós: es queixa sempre, de tot i a tots. Quan ens trobem amb ell/ella, ja s’està queixant de perquè no li telefonem o visitem. Si tu acceptes la queixa i et sents culpable, li obriràs les portes. El millor és utilitzar la seva pròpia arma, queixant-te al mateix temps i preguntant-li per què ell/ella no truca o no apareix. Deixa’l confús, sense temps per respondre i retira’t ràpidament.

2. Vampir Crític: ho critica tot i a tots; solament critica negativament. Veu la vida només pel costat ombrívol. La murmuració tendeix a crear en la víctima un estat d’ànim fosc i pesat, que obrirà el seu sistema perquè l’energia sigui succionada. Digues-li “no” a les seves crítiques i mai estiguis d’acord amb ell/ella. La vida no és tan negra. El millor és marxar i tallar el contacte amb aquesta persona.

3. Vampir Adulador: adula l’ego de la víctima, cobrint-la d’elogis falsos, intentant així seduir-la. Molta cura de no parar les orelles al adulador/a, doncs espera que l’orgull de la víctima obri les portes de l’aura per succionar-li l’energia.

4. Vampir Reclamador: reclama de tot i de tots. S’oposa a tot, exigeix, reivindica i protesta sense parar. El més graciós és que no sempre disposa d’arguments sòlids i vàlids per justificar les seves protestes. La millor tàctica és deixar-lo parlant sol.

5. Vampir Interrogador: la seva llengua és una metralladora. Dispara preguntes sobre tot i no dóna temps al fet de que la víctima respongui. Veritablement no vol respostes sinó desestabilitzar l’equilibri mental de la víctima, pertorbant el seu flux de pensaments. Per sortir de les seves urpes, no et preocupis per buscar respostes. Respon fent-li una pregunta ben personal, contundent i procura apartar-te en quan et sigui possible.

6. Vampir Lamentador: són els lamentadors professionals, que des de fa anys ploren les seves desgràcies. Per succionar l’energia de la víctima, ataca pel costat emocional i afectiu. Plora, es lamenta i fa qualsevol cosa per despertar pena. La víctima és sempre la desafortunada. Talla les seves lamentacions dient-li que no t’agraden les queixes, doncs no resolen cap situació.

7. Vampir Enganxós: envesteix contra les portes de la sensualitat i sexualitat de la víctima. Sembla un pop volent embolicar a la persona amb els seus tentacles. Succiona l’energia seduint o provocant nàusees i repulsió. En els dos casos desestabilitza i vulnera. Inventa una disculpa i fuig ràpidament.

8. Vampir Atabalador: la porta d’entrada que vol esfondrar és la teva oïda. Pot parlar durant hores i mentre manté l’atenció de la víctima ocupada, succiona la seva energia vital. Per lliurar-te’n inventa una disculpa, aixeca’t i vés-te’n.

9. Vampir Hipocondríac: cada dia apareix amb una malaltia nova. D’aquesta manera crida l’atenció dels altres, despertant preocupació i demanda d’assistència. Mentre descriu els detalls dels seus mals i explica els seus interminables sofriments, roba l’energia del que l’escolta que després se sent pèssimament malament.

10. Vampir Conflictiu: per a aquest tipus de vampir el món és un camp de batalla on les coses solament seran resoltes a cops. Busca que la víctima es guanyi la seva atenció provocant en ella un estat de ràbia, irritació i agressivitat. Aquest és un dels mètodes més eficients per desestabilitzar a una víctima i robar-li l’energia. No cedeixis ni acceptis l’agressivitat en la qual et vegis envolt, procura mantenir la calma i talla llaços amb aquesta persona ràpidament.

2 comentaris per a

Vampirs energètics:

  • Marien |

    Habrá vampiros energéticos, pero quien les da el poder somos nosotros al creer que pueden hacernos daño o quitarnos energía, si no lo creyéramos así, veríamos que sólo son simples personas con una gran carencia de amor, si les damos ese amor dejan automáticamente de ser vampiros, el apartarlos de nuestro lado, como sugiere este “informe”, sólo indica que no estamos suficientemente evolucionados y quizás inconscientemente nosotros a nuestra vez, también somos vampiros para los demás, con lo cual el amor no se expande, así que cada cual tome su parte de responsabilidad y no eche la culpa a los demás.
    Y lo que más me sorprende es que gente que supuestamente está “evolucionada” vaya expandiendo esta creencia negativa con fotos tétricas, en vez de propagar lo que verdaderamente es importante EL AMOR

  • Montserrat Fernandez |

    Yo crei que dando amor y más amor iria modificando su conducta, recibía insultos, agresiones verbales, mentiras, creí y luche por eso, pir ayudarle con infinito amor, yo cambié su energia me volvía agresiva verbalmente con los míos, el se aprovechaba de esto, no le importaba solo iba a la suya, me utilizaba para limpiarse y cojer energía pura para sus beneficios, ha sido un desgaste, porque mienten ..todo el rato mienten y icultan solo byscan víctimas y mas víctimas. …asi q esto de que rl amor y mas anor rectifica y puede con todo en mi caso no ga sido asi. Lo intente al 100 0/0 por encima de mis posibilidades. ..el Universo lo sabe. .era mi prueba! !!
    suerte !!!

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web