Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡¡¡No deixis per demà el que puguis fer avui!!!

Un dels trucs més grans del costat negatiu és fer-nos posposar per demà el que sabem en els nostres cors que podríem fàcilment fer avui. Pensem que tenim tot el temps del món, però la veritat és que no tenim temps per perdre en aquesta vida. Ningú de nosaltres sap quan el nostre temps és l’òptim o quan serà molt tard per haver dit el que necessitàvem dir, canviar el que necessitàvem canviar, estimar a qui havíem d’estimar, aconseguir el que estàvem destinats a assolir.

Si avui fos el teu últim dia a la terra, quin llegat deixaries darrere teu? Per què series recordat/da? A qui t’hauries deixat d’estimar? A cada àrea de la teva vida, hauries aconseguit el que vas venir a assolir?

És aquesta la pel·lícula que vols estar vivint? Si no és així, és temps de canviar-la, i no hi ha un altre dia com avui per fer això justament. La teva nova pel·lícula comença ara.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web