Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Valora el que ja tens i no busquis tant.

Tots sabem que quan la nostra gratificació instantània truca a la porta, la seva veu és alta i clara. És cert que alguns de nosaltres estem aprenent a tenir paciència i uns altres entre nosaltres han après el valor de la qualitat sobre la quantitat, però encara així els nostres desitjos mai semblen ser satisfets. Trobem satisfacció, però només momentàniament.
Aquest tipus de desig és dolorós perquè mai es deté. És insaciable. És el desig de gratificació externa. Ve d’enfocar-nos en lo que no tenim; a buscar coses externes per omplir el buit. Però quan ens enfoquem en el que sí tenim, no sentim la necessitat d’alleujar-nos amb totes les coses darrera de les quals anem (les que no sabem que si ens convenen).
La lliçó aquí és que algunes vegades només necessitem mirar al voltant nostre per veure i apreciar tot el que tenim.
Espero que avui et prenguis el temps per valorar les teves benediccions i per recordar que amb tot i el dolor i conflicte que suportem, aquest és, amb tot, un món bonic.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web