Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Estem condemnats!!!

Ayn Rand

“Quan adverteixis que per produir necessites obtenir autorització d’els qui no produeixen res; quan comprovis que els diners flueixen cap a els qui trafiquen no amb béns, sinó amb favors; quan percebis que molts es fan rics pel suborn i per influències i no pel treball, i que les lleis no et protegeixen contra ells, sinó que, al contrari, són ells els que estan protegits contra tu; quan reparis que la corrupció és recompensada i l’honradesa es converteix en un auto sacrifici, llavors podràs afirmar, sense por d’equivocar-te, que la teva societat està condemnada.”

Ayn Rand (1.950)

1 comentari per a

Estem condemnats!!!

  • Cristina Caba |

    No hi ha dubte de que la nostra societat està condemnada. No així l’ésser humà, que pot canviar la societat, si ho desitja amb força.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web