Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Taller, xerrada – col·loqui: REGENERA’T.

Cartell petit

www.centreelcami.com

La manca de temps, l’estrès, els reptes diaris i el sistema social i cultural en què estem immersos ens anat fent abandonar els hàbits naturals i saludables per al nostre cos i per la nostra ment. Cada cop mengem pitjor, riem menys, ens sentim físicament i emocionalment més malament. Ja no escoltem els missatges savis que ens envia el nostre cos.

Mengem ràpid, sense prestar atenció, sense saber massa l’origen dels productes ni l’efecte que tenen en el nostre cos. També sentim de forma accelerada. Cada cop busquem més una felicitat que se’ns escapa de les mans. Creiem que menjant més, tenint més, fent més coses ens sentirem millor, però sovint passa el contrari. Ens envaeix el buit i ens ataquen mals de tota mena. La clau per començar a solucionar-ho passa per aprendre a alimentar adequadament el nostre cos i la nostra ment.

Quins aliments són bons pel meu cos? Quin tipus de dieta m’equilibrarà? Com evitar productes que sense saber-ho m’intoxiquen? I en el pla emocional: com recuperar aquelles emocions primàries que ens feien tant feliços quan érem nens? Com recobrar l’alegria per viure i tornar a incorporar a les nostres vides el somriure, l’optimisme, el positivisme?

Reapren a menjar i a sentir. Descobreix com tornar als orígens naturals de l’ésser humà per sentir-te millor i ser més feliç.

Per això us proposem un taller de 5 hores de durada que combina tècniques de reeducació alimentària i de les emocions.

En una primera part aprendreu aspectes com: errors més comuns en l’alimentació actual, impacte físic, psicològic i emocional del què mengem, pautes alimentàries correctes, prevenció i solució dels trastorns més comuns lligats a una mala alimentació. Dubtes i consultes personalitzades.

En un segon bloc, més pràctic, treballarem les emocions positives, a través de tècniques de la dinàmica del riure i aprendrem a connectar de nou amb les emocions més primàries, les que teníem quan érem nens i que ens feien sentir feliços.

INVERTIU EN VOSALTRES MATEIXOS

US HI ESPEREM!!!

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web