Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Preguntem-nos les grans preguntes.

elohim

Com et sentiries si estiguessis parat al costat del Creador en aquest precís instant? (llegeixis Creador com a Déu, Yavé, Jehovà, Mahoma, Buda, Krishna, Natura, Esperit, Força, ………. ).

dubtes

Com més despertem aquest sentiment dintre de nosaltres, més clar es torna el nostre propòsit. ¡Ens perdem tant en els detalls de la vida -què menjaré, què em posaré, al costat de qui m’asseuré- i oblidem preguntar les grans preguntes! Aquest és el sender d’una persona espiritual: revisar constantment com les nostres accions del moment estan lligades al propòsit sublim.

Avui, aixeca la mirada. Treu el nas de les teves preocupacions temporals i ensuma el fum del foc etern que alimenta la teva ànima. Per què estàs aquí? Per què estàs viu? Què estàs fent avui per a arribar a la teva correcció personal?

olora

2 comentaris per a

Preguntem-nos les grans preguntes.

  • Carles |

    Tal vegada, si no haguérem invertit tan de temps en descriure i definir de la manera més exacta què o qui era el creador… avui no ens trobaríem amb aquestos preguntes.

    Una abraçada. Namaste.

  • Angel Perera |

    Doncs si, Carles, segurament ens hauríem adonat de que El Creador també som nosaltres al formar part del Tot, i a partir d’assimilar això tot el plantejament conceptual canvia radicalment. Com sempre han dit els grans Mestres, les respostes a aquestes preguntes són dins nostre, no les hem d’anar a buscar fora estan a dins. En aquest rol la meditació hi te molt a veure company.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web