Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


La importància de portar fandilles:

faldilles 01

La dona com sabeu esta connectada en la seva majoria amb l’energia de la Gran Mare i amb el Sagrat Poder del Femení, d’aquesta manera treballa l’Energia Sexual Creadora, que és un flux poderosíssim que us ancora a la matèria però que si el sabeu dominar utilitzant-lo al vostre favor us dona un gran poder, doncs és aquesta mateixa energia la creadora de la il·lusió, del que coneixem com a real, com a món material. I el txakra encarregat d’aquesta connexió, amb l’Energia Sexual o de la Mare Terra, justament és el txakra menys conegut, explorat i dominat, el txakra arrel.

faldilles 02

La pràctica, el domini i el treball amb aquest centre energètic us permet reactivar el poder dins de vosaltres, per poder utilitzar la matèria. Les dones sou les posseïdores en gran part d’això, però justament heu bloquejat per ignorància aquest centre fins el punt de gairebé fer-lo desaparèixer, i amb això moltes coses es posen en risc i en caos, per que no… En estar bloquejat aquest pont d’on s’extreu l’energia necessària per mantenir el sistema, la il·lusió o matèria en un ordre perfecte com a creadores, tenint el control de la vostra creació, es cancel·la tota possibilitat del domini de lo abans esmentat i el cos físic també comença a descompondre’s a alterar-se a estar desequilibrat, i per tant tot lo extern també.

La dona des de la prehistòria utilitzava faldilles, que deixaven en una connexió total i fent un pont perenne entre el txakra arrel i l’àrea sexual femenina, tenint així el flux d’energia activa constantment.

Els antics sacerdots Atlants, Egipcis, així com Jesús, Buda entre d’altres, utilitzaven faldilles, permetent la comunicació constant del flux d’energia entre la terra i l’àrea sexual, la qual cosa els donava poder, així mateix en el nostre dies els sacerdots i gent que sap i mou el poder utilitzen faldilles, per tenir aquest pont energètic actiu. La dona moderna no té idea del que ha fet amb l’ús de pantalons, ja que aquests bloquegen per complet el pas de l’energia de la Deessa de la terra, cap a l’úter que és on es pot crear tot amb l’ús o enfocament mental i així tenir mes poder de lo extern i de lo intern. És necessari que la dona torni a l’ús de les faldilles, perquè vagi sanant dia a dia aquest pont, i fent que el seu txakra arrel torni a estar ferm, ple i poderós així com lluminós per a un major poder, i així aixecar per aquest mateix mitjà l’energia kundalini per bé d’ella i del planeta.

Una dona que treballa això, i que utilitza pantalons, no podrà reactivar aquesta energia de la kundalini, energia sagrada sexual en ella, per a la seva pròpia curació i despertar, i la meditació solament la ajudarà en la reconnexió dels txakres superiors, treballant solament l’energia entèrica sense forma masculina del Pare o Déu.

Quan una dona utilitza una faldilla a causa de la connexió tan important de l’energia de la Mare o Deessa a l’àrea sexual que és el centre de creació, formació i poder femení, l’energia es concentra donant-li a ella l’oportunitat d’utilitzar una gran quantitat d’energia de forma il·limitada per a qualsevol cosa, com guarir a persones, predir el futur, guarir-se així mateixa, canalitzar, harmonitzar, dominar, guiar, materialitzar entre moltes coses que succeeixen amb el flux d’energia que s’aconsegueix solament en portar faldilla. Si bé una dona quan porta una faldilla no té idea del que està treballant i de la quantitat d’energia que aquesta mou, ja que també depenent de la faldilla l’energia serà sexual, jovial i de vitalitat o sagrada i de guia de Llum. Amb una faldilla llarga la connexió amb la terra és com una espècie de túnel, tancat que permet mes capacitat i saviesa. Les dones en l’actualitat al no portar faldilla com ja he dit encara que meditin mai podran treballar lo aquí explicat. I sempre quan una dona porti una faldilla tindrà mes admiració, respecte, i màgia sobre els que l’envolten encara que no siguin conscients del que aquesta passant.
Copyright © Jan Dael circuloixchel.com
Tots els drets reservats.

Faldilles 03

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web