Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Cronologia de la ingesta d’un refresc:

Refresc

Curiós i interessant. El que succeeix quan acabes de beure una llauna de refresc ……..

Primers 10 minuts:
10 cullerades de sucre copegen el teu cos, 100% del total recomanat diàriament. No vomites immediatament pel dolç extrem, perquè l’àcid fosfòric talla el gust.

Als 20 minuts:
El nivell de sucre a la sang explota, provocant un doll d’insulina. El fetge respon transformant tot el sucre que rep en greix (És massa per a aquest moment en particular).

Als 40 minuts:
L’absorció de cafeïna està completa. Les teves pupil·les es dilaten, la pressió sanguínia puja, el fetge respon bombant més sucre en el corrent sanguini. Els receptors d’adenosina en el cervell són bloquejats per evitar marejos.

Als 45 minuts:
El cos augmenta la producció de dopamina, estimulant els centres de plaer del cos. (Físicament, funciona com amb l’heroïna.)

Als 50 minuts:
L’àcid fosfòric empeny calci, magnesi i zinc cap a l’intestí gruixut, augmentant el metabolisme. Les altes dosis de sucre i altres edulcorants augmenten l’excreció de calci en l’orina, o sigui, estàs orinant els teus ossos, una de les causes de la OSTEOPOROSIS.

Als 60 minuts:
Les propietats diürètiques de la cafeïna entren en acció. Orines. Ara està garantit que eliminaràs més calci, magnesi i zinc, dels quals els teus ossos necessitarien.

A mesura que l’ona baixa sofriràs un xoc de sucre. Et tornaràs irritable. Ja hauràs eliminat tot el que estava en el refresc, però no sense abans haver eliminat coses que necessitarà el teu organisme, i en voldràs un altre!!!

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web