Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Transformar-se.

transformacio

Conec a moltes persones que són el que anomenaríem estudiants aplicats de Kabbalah, assistint a les festivitats, escanejant el Zóhar, fent actes de caritat, llegint llibres, etc.

transformacio-021

No obstant això, ells no s’estan transformant en realitat. I es pregunten: Per què segueixo encara en aquesta relació disfuncional o experimentant baixa autoestima o lluitant amb aquesta addicció? Per què no canvio?

Jo els dic el que el meu mestre m’ha dit sovint, “La transformació és el que succeïx quan el dolor de romandre igual és major que el dolor de transformar-se“.

La qüestió és que no volem esperar a que el dolor del càncer ens motivi a deixar de fumar, o que l’angoixa que ens parteix el cor perquè el nostre amant ens està enganyant ens faci adonar-nos que estem en una mala relació. Hem d’imaginar com se sentiria el dolor ara mateix per a no haver de passar per ell més endavant. Què desitges canviar sobre tu mateix? Escull alguna cosa i imagina el dolor que sentiràs si continues fent el que estàs fent.

transformacio-01

1 comentari per a

Transformar-se.

  • maria mercè |

    hola,
    he arrivat a la teva web ja que he cercat una fotografia al google pel meu blog, he posat l’enllaç a la fotografia per tal que es vegi d’on l’he tret.
    És un escrit curiós, a mi sempre les coses em surten malament, si més no he de patir molt per acabar… no sé ven bé com, vull dir que si bé o malament ja que no en surto d’una que ja m’en cau un altre.
    Una vida sempre sola, sense ajuda de cap mena, alló que el meu pare anomenava anar amb el lliri a la mà? dons això. Bofetades per tot arreu, incomprensió, desprecis…
    Tota la meva vida ha estat i és una constant transformació i, poder per que no tinc salut, ja no em veig amb cor de tirar endavant…em deixo dur per la vida mateixa… i bla, bla, bla.
    Gràcies per l’estona de lectura que m’has donat.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web