Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡Les paraules i els pensaments modelen la realitat!

modelar

La setmana passada parlava amb un estudiant que va compartir amb mi notícies difícils sobre la seva família. El seu parent proper estava experimentat el que “semblava” ser el començament d’un desordre degeneratiu del cervell. Encara no hi havia un diagnòstic fet i, tanmateix, ell i la seva família estaven ja projectant el pitjor.

En les meves converses amb aquesta persona, li vaig dir lo perillós que és seure’s als bancs del passeig a discutir lo malament que estan les coses, o lo malament que estaran. Les paraules i els pensaments tenen poder. Estava pensant quan sovint el RAV em va ensenyar, “mai deixis a les coses negatives entrar a la teva ment o sortir de la teva boca“.

Ell no volia dir que havíem d’ignorar. Ell no volia dir que no sentíssim dolor. Ell volia dir que hem de fer el nostre millor esforç per injectar pensaments i paraules positives a les situacions. La manera com pensem sobre les coses, i la manera en què parlem d’elles, els permet manifestar-se.

espatules

En el nivell espiritual, l’energia ve a aquest món sense forma. Pensa en ella com el fang cru, abans que l’escultor li hagi posat les mans a sobre. Les nostres paraules i pensaments són les mans de l’escultor, donant aspecte, forma i dimensió a la nostra realitat. Et completem la manifestació.

Jo escolto a la gent parlar tot sempre de les seves dificultats, de lo malament que estan o estaran les coses. Espiritualment, això és un problema perquè les nostres boques formen l’energia, d’una o altra manera. Quan som reflexivament pessimistes, correm el risc de crear manifestacions incanviables -Bé, res és incanviable – però almenys manifestacions molt més difícils del necessari.

De fet, el Zohar diu que si tens un somni hauries de dir-ho només a algú que saps que t’estima de veritat. Com l’energia, un somni és Llum no manifestada. Encara se suposi que ha de ser una benedicció, pot ser deformat pels nostres pensaments i paraules, o per tot allò que ens envolta. Per tant, és molt important mantenir les nostres paraules i pensaments tan positius com puguem en qualsevol situació. I, per descomptat ser conscients de no estar a prop de gent que no fa altra cosa que injectar dubtes i incertesa.

modelant

Un altre exemple es remunta a milers d’anys en enrera al regne del Rei Yoshiyahu. Ell estava vivint aixecaments violents a la seva nació, i volia escoltar directament del Creador què fer al respecte. Com sovint passava, ell va anar a la recerca d’un profeta que podia portar profecies dels mons superiors. En aquell temps els millors eren el profeta Jeremies i la profetissa Huldá. Després de molt deliberar, el rei va enviar el seu missatger perquè li portés el missatge de Huldá, malgrat que Jeremies era un profeta més famós. La seva decisió es va basar en el principi kabbalístic de que les dones són, per naturalesa, més amables i compassives. El Rei sabia que tota profecia es forma per l’essència del profeta, i sabia que qualsevol que fos el missatge que els estava sent enviat des dels mons superiors seria una manifestació més positiva, si aquesta era canalitzada a través d’una dona.

És la mateixa idea. Quan entenem que així com l’energia descendeix, alguna positiva i una altra amb desafiaments en ella mateixa, així també com la manera en què nosaltres i els que ens envolten parlen i pensen de la situació, comença a formar-se aquesta situació.

Per tant, hem de ser conscients del perill de la paraula i dels pensaments negatius, ja que es relacionen amb nosaltres i amb les persones que deixem entrar a les nostres vides.

Aquesta setmana, entén el poder que les teves paraules i pensaments juguen en manifestar la teva realitat. Entre més conscient ets, millor serà el resultat per a tu i els qui estimes. Si estàs en veritat lluitant amb això -com tots ho estem- llavors acosta’t a algú que saps que injecta optimisme i t’ajudarà a enfortir la teva visió. Aquest intercanvi pot ser crucial al influir positivament en les teves benediccions.

resultat

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web