Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Sobre Els Mags.

mags

Tots som mags en potència, això ho hem de tenir clar i assimilat per poder créixer com a tals.

mags 01

Què pot fer un mag?

Poden convertir la por en alegria, la frustració en realització, el que és temporal en etern. Poden portar-nos més enllà de les nostres limitacions cap a allò il·limitat.

Com els podem descriure?

Estan completament en pau, d’ells emana l’alegria i l’amor; semblen no immutar-se davant els alts i baixos de la vida quotidiana.

I l’alquímia?

La paraula alquímia és en realitat una clau. Vol dir convertir els éssers humans en or, convertir les nostres qualitats inferiors de temor, ignorància, odi i vergonya en el més preciós: l’amor i la realització.

El mag és interior, o exterior?

Hi ha un mag dins de cada un de nosaltres, un mag que ho veu i ho sap tot. Aquesta és l’única frase que s’ha d’acceptar com un acte de fe. Una vegada que descobrim el nostre mag interior, l’ensenyament vindrà per si sol. El propòsit d’aprendre d’un mag és trobar el mag que portem dins. Un cop trobat el guia interior, ens haurem trobat a nosaltres mateixos

El mag té un camí a seguir?

En poques paraules, el sender del mag és el camí de l’esperit. Però l’espiritualitat no s’oposa a la racionalitat, és el marc més gran dins el qual encaixa la raó, com una de moltes altres peces.

.- (Ara una aclariment ……..)

Nota: El mag, sent un profeta, no té gènere. És només la imperfecció de l’idioma la que converteix Merlí en un “ell” (com ho fa també amb els mots Déu, savi, endeví i molts altres que estan més enllà del masculí o femení). A falta d’un terme neutral, vull aclarir que la paraula mag es refereix aquí tant a les dones com als homes.

mags 02

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web