Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Si sabéssim qui som ……, no som simples mortals.

Si sabéssim qui som realment …
Per què els àngels no cauen tan sovint com ho fem els humans? Perquè ells veuen el panorama complet. Ells saben que són missatgers del Creador, i romanen conscients en actitud i activitat.

No és que no s’interessin pels assumptes mundans, és només que estan tan a prop de la Llum, que no poden ser enganyats per la il·lusió i no es permeten alterar la visió del que és possible. Si sabéssim que nosaltres també tenim l’ADN, el potencial per ser angelicals, aleshores s’il·luminarien les solucions als nostres problemes. No aniríem darrere dels nostres desitjos egoistes perquè el camí correcte estaria molt clar.

De vegades pensem que som tan insignificants que no recordem que som, també, missatgers, o àngels. Ens falta enteniment del que li estem fent al nostre planeta. Fins a un 50% del nostre temps existencial ens estem preguntant què hi fem aquí. El tema central és com ens sentim nosaltres mateixos. Necessitem sentir que podem fer-ho tot.

Les persones que tenen èxit són aquelles que recorden que són àngels en forma humana.

Pensa en la persona a la que més afectes a la teva vida. I sabent que cada un afecta algú més, imagina multiplicar aquest efecte per 1.000. Potser vas meditar en un membre malalt de la teva família, i es va recuperar. Potser vas raonar amb un amic que estava a punt del col·lapse, i avui encara és present a causa de les paraules que vas dir-li. Cadascú de nosaltres té almenys una història com aquesta. Multiplica-la per desenes de milers, o fins per un milió de persones. Aquest és el veritable efecte que tenim. Fins i tot si encara no has deixat la teva marca en el món, POTS fer-ho. Recorda la pel·lícula “Aquesta és una Vida Meravellosa” ( “It’s a Wonderful Life”).

Hi ha tantes coses més que podem fer. Malauradament, ens trobem enredats en les nostres misèries. Ens extraviem en la lògica i l’intel·lecte, dient-nos que no podem, és impossible, qui sóc jo?, Etc. I quan les coses no funcionen, ens torturem, i més endavant fem servir l’evidència del fracàs per impedir intentar una vegada més marcar la diferència.

Així que molts dels nostres problemes desapareixerien si sabéssim les nostres capacitats i actuéssim des d’aquest lloc veritable. ¡Podríem tenir tant poder i crear tant canvi en les nostres vides i el món!

Pensa en les coses menys egoistes que has fet en la teva vida. Després imagina’t fent aquest tipus de coses cada dia. Si vas tenir aquesta influència una vegada, la pots fer una i una altra i una altra.

Som molt més que “simples mortals”.

Quan ens adonem consistentment que som àngels, actuem des de la nostra veritable naturalesa. Hi ha tantes coses bones que som capaços de donar-li al món! ¡Fem-ho!

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web