Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Com organitzar festes ecològiques a casa.

La Fundació Centre de Recursos Ambientals de Navarra (Crane) ha elaborat la seva guia “Eco-festes a la Llar”, un recull de consells per organitzar una celebració a la llar tenint en compte els criteris de respecte mediambiental.

Clicka sobre la imatge i accedeix a la guia

Al llarg de l’any, les llars celebren multitud de festes en què no falta de res. Tement quedar malament amb els convidats, els amfitrions s’encarreguen de tots els detalls i no escatimen cap recurs per celebrar l’esdeveniment. No obstant això, sovint desconeixem l’impacte mediambiental i social dels productes que consumim, així com les conseqüències que comporten certs comportaments quotidians.

La guia “Eco-festes a la Llar”, de la Fundació Crane, reuneix la informació necessària per organitzar una celebració atenent també als detalls mediambientals, que inclouen l’aplicació del principi de les tres R: reduir, reutilitzar, reciclar.

La guia està dividida en tres fases, el abans, durant i el després de la celebració i inclou consells bàsics com ara la certificació dels productes ecològics, de comerç just i locals, on trobar-los, com organitzar el transport dels convidats a l’esdeveniment o com optimitzar el consum energètic durant el mateix.

Una guia completa i molt interessant que ajudarà als qui vulguin optimitzar tant els seus recursos com els del planeta i aconseguir que la seva celebració sigui tot un èxit.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web