Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


On estan les respostes?

Pensa en un moment de la teva vida en el que vas estar molt segur de que alguna cosa passaria i després no va passar. Et vas molestar, et vas sentir frustrat, furiós.

Oblidem el fet de que, quan fem una retrospectiva després de tres anys, veiem aquest mateix resultat com el millor que ens va poder passar. Si les coses no van segons el nostre pla, hem de ser capaços de desprendre’ns de suficients prejudicis per reconèixer que probablement no estem veient el panorama complet. Quan adoptem una actitud desinteressada, ens traiem les benes dels ulls. Llavors, és més fàcil connectar amb l’àmbit on es troben totes les respostes, on existeix tot el que necessitem.

Quan estem molt ocupats funcionant en la boira del nostre àmbit del 1%, amb freqüència no pensem a anar al món del més enllà, al 99%, per accedir a tota la informació. És per això que, sense importar lo intel·ligents que siguem, no podem trobar una resposta.

Hi ha un lloc dins de la nostra consciència on podem saber el resultat de qualsevol situació. Probablement cadascun de nosaltres ho ha notat això, però moltes vegades ens quedem estancats veient només el que està en l’àmbit físic, en lloc d’intentar connectar amb el coneixement en l’àmbit superior.

Hi ha accions que podem fer (resar, repassar el Zóhar, compartir, ajudar a algú més) que ens elevaran per poder accedir a la saviesa que necessitem.

Si estàs estancat en l’àmbit del 1%, no pots obtenir totes les respostes, però quan vas a l’àmbit del 99%, tens accés a tota la informació que necessites.

O vivim en el món de les preguntes o vivim en el món de les respostes. O vivim en un món sense informació o vivim en un món amb tota la informació. Per a tots en el camí espiritual, l’objectiu és deixar el món de les preguntes, de la incertesa, del dolor i el sofriment. Volem tenir accés al món de les respostes, al món dels somnis.

És una elecció: En quin univers volem viure?

Aquesta setmana, t’impulso a buscar respostes. Utilitzant les eines espirituals a la teva disposició (el teu mestre, el Zóhar, la meditació, el compartir, sortir de la teva zona de confort), connecta amb l’àmbit de les respostes.

Espero veure’t allí!

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web