Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


La màfia mèdica, testimoni de la Dra. Lanctôt.

La màfia mèdica és el títol del llibre que li va costar a la doctora Ghislaine Lanctôt la seva expulsió del col·legi de metges i la retirada de la seva llicència per exercir medicina. Es tracta probablement de la denúncia publicada més completa, integral, explícita i clara del paper que juga a nivell mundial el complex format pel sistema sanitari i les indústries farmacèutiques.

El llibre exposa, l’errònia concepció de la salut i la malaltia que té la societat occidental moderna, fomentada per aquesta màfia mèdica que ha monopolitzat la salut pública creant el més lucratiu dels negocis.

A més de tractar sobre la veritable naturalesa de les malalties, explica com les grans empreses farmacèutiques controlen no només la investigació sinó també la docència mèdica, i com s’ha creat un sistema sanitari basat en la malaltia en lloc d’en la salut, que cronifica malalties i manté als ciutadans ignorants i dependents d’ell.

El llibre és pura artilleria pesada contra totes les pors i mentides que destrossen la nostra salut i la nostra capacitat d’autoregulació natural, tornant-nos manipulables i completament dependents del sistema.

“Per a realitzar el meu somni vaig fer la carrera de medicina. Durant diversos anys vaig estar convençuda de seguir el bon camí. La realitat em va demostrar el contrari. Els pensaments i emocions, aquests invisibles i impalpables traïdors, boicotejaven insidiosament el meu rigorós treball científic. Llavors em vaig tornar cap a la salut global. Vaig descobrir els beneficis de les medicines suaus i de les teràpies naturals com la Naturopatia. No obstant això, la gent seguia patint i morint. Per què? No sabia on buscar, així que vaig bussejar en el més profund de mi mateixa. Allà m’estava esperant la salut il·limitada! “

Amb més de 25 anys d’exercici de la medicina, Ghislaine Lanctôt ens explica per què els nostres sistemes sanitaris occidentals estan condemnats al fracàs. Ens brinda l’oportunitat de recuperar el control de la nostra salut i la nostra vida.

Accedir al que ens pertany per dret -prosperitat, salut i vida il·limitada- significa alliberar-se de la por, escoltar l’ànima i instaurar la nostra sobirania interior.

Gràcies Dra. Lanctôt per la seva valentia i honradesa !!!!!

Si no podeu fer-vos amb el llibre, només amb l’entrevista que la Dra. Lanctôt va oferir a la revista Discovery Salut, us situareu en la dura realitat de la Màfia sanitària, quins són els seus interessos i així intuir quins canvis a nivell individual i col·lectiu podem fer per mantenir o recuperar la salut.

En aquest enllaç podeu trobar-hi l’entrevista: http://www.doylet.org/docs/sana/LaMafiaMedica.pdf

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web