Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Missió especial.

En major o menor grau, tots malgastem moments preciosos amb activitats trivials que no revelen Llum, en esforços que no tenen un impacte durador en les vides dels altres. Pensem que estem aquí per viure una vida còmoda, guanyar diners i tenir amics i família al nostre voltant. Però hi ha més, sempre hi ha més. Venim aquí per coses molt més importants.

És important ser conscients de que en el nostre estat humà actual, la nostra presència en aquest planeta és breu. Però si constantment empenyem i fem un esforç extra, podem deixar un impacte durador en aquest món. La nostra tasca és assegurar-nos de que les nostres accions i la nostra consciència estan en el lloc adequat per garantir el nostre llegat.

En la nostra vida, cada un de nosaltres té una missió especial: un o més actes positius que hem vingut a fer en aquest món. Si  sabéssim exactament quina bona obra o bones obres en particular venim a fer aquí!

La immensa majoria de les persones ni tan sols saben que tenen una missió que fer, i sovint aquells que ho saben negocien amb ells mateixos: “Si sóc espiritual almenys el 75% del temps, això serà suficient. El més probable és que faré el que se suposa que he de fer en aquest 75% “.

O pot ser que mirem al nostre voltant i jutgem que altres persones es comporten espiritualment molt menys del 75% del temps, i ens convencem que estem fent lo suficient. Però n’hi ha prou?

La veritat és que cada acció positiva que fem elimina una mica de la foscor que limita la nostra percepció. És com netejar una finestra entelada de baf que no ens deixa veure: obtenim una major claredat i la Llum brilla més fort quan ens hem estat preparant en cada pas del camí. Això també significa que serà molt més probable que reconeguem la nostra missió especial quan aparegui.

Pot ser que haguem vingut a fer 12 coses específiques. I encara que puguem haver fet 750 coses bones en el transcurs de les nostres vides, què passa si no hem fet les 12 que hem vingut a fer? Dir-nos “ho faré demà” o “probablement ja he fet prou per ara” mai és prou bo. No esperis a demà per fer el teu treball espiritual. Pensa sempre com si avui fos la teva última oportunitat.

Un advertiment: a mesura que t’embarques o reembarques en aquesta recerca, no caiguis en la tristesa o la depressió si el camí per trobar el teu propòsit sembla llarg. Si acabes sentint-te frustrat perquè no compleixes les teves expectatives, posa’t còmode, estàs en bona companyia. Moisès, Jesús Crist, Buda, Mahoma, Saint Germain, Krisna, Sanat Kumara, Lao-Tze, Brahma, Vishnu, Siva, ……..

El meu consell és que assaboreixis la recerca tant com l’objectiu. Recorda la dita: “Es tracta del viatge, no del destí”. Durant anys, el viure m’ha ensenyat que les persones que estan buscant un camí espiritual ja estan en el camí. La recerca de l’espiritualitat és l’espiritualitat. El fet que estiguis buscant el teu propòsit -i fins i tot estiguis disgustat perquè no el trobes- és la part de “anar més enllà de la teva naturalesa” que es requereix per trencar els vels que tapen la teva visió.

Aquesta setmana, aprecia el teu coratge per estar en aquest viatge. Torna a comprometre’t amb la recerca de la teva missió especial, sense cap expectativa. Si no deixes de intentar-ho, mai fracassaràs.

1 comentari per a

Missió especial.

  • Sergi |

    Gracias Àngel.

    SALUT

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web