Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Els Serveis de Naturopatía suposen un notable estalvi al sistema públic de sanitat

Aquest estalvi suposa un alleugeriment en el cost de la prestació farmacèutica, ja que les persones que van als serveis de Naturopatia, que són centres privats, no recorren a les prestacions de la recepta de la Seguretat Social.

El sistema sanitari públic pateix “una manca de recursos econòmics” i ho demostra “l’etern problema de les cues d’espera“. Això comporta que la despesa augmenti de manera “imparable” any rere any, de manera que recórrer als Serveis de Naturopatía no només suposa un benefici per al ciutadà sinó també per a l’Administració, per tant la col·laboració exigida en aquesta matèria és fonamental i bàsica per a una millora en l’atenció a la salut dels ciutadans que vulguin fer-ho amb Mètodes Naturals i Procediments de Salut, amb la menor despesa possible per al ciutadà per a això posar en marxa desgravacions fiscals i altres mesures facilitaria encara més l’accés als Serveis de Naturopatia.

Així doncs des de l’Organització Col·legial Naturopàtica FENACO, exigim el reconeixement de la nostra tasca sociosanitària per llei, amb validesa a tot Espanya i dins el marc de les Ciències de la Salut; ja que la Naturopatia no és un mètode alternatiu ni una teràpia natural, és una ciència, una Ciència de la Salut amb la seva ontologia, epistemologia, metodologia, tecnologia i praxiologia, professió que portem practicant a Espanya des de 1922.

Definició acceptada internacionalment de Naturopatia: La Naturopatia és la disciplina que sistematitza els coneixements científics, tecnològics i praxiològics sobre la Salut en la seva dimensió Natural. Proporciona una assistència essencial, basada en mètodes i tecnologia senzills i naturals, científicament fundats, socialment acceptables i eco-lògicament sostenible.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web