Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Donar i rebre:

Quan dónes, reps de tornada. I encara més.
Recordes això?
Tot en la vida funciona com circuits. Quan donem, rebem més per així poder continuar donant. Quan acaparem creem forats negres, i no som pròspers perquè no tenim circuits i no fluïm.
Pren un risc avui; dóna. Alguna cosa substanciosa. No tinguis por de sentir la cremor; doncs li hauràs donat a l’univers el permís de “cremar” (crear) una obertura per a tu.

2 comentaris per a

Donar i rebre:

  • ANGELA |

    “Quan dónes, reps de tornada”, en el temps que vivim, crec que no és del tot així. Moltes vegades dónes i no reps, però saps? no importa, tal i com tu dius, lo important és sentir-se bé un mateix. Tot i que hi ha vegades, que un es cansa de donar i donar i donar i rebre…què? això sí, ens haurem guanyat el nostre espai a l´univers.

    Un mil.lió d´abdrs

    Àngela

  • Angel Perera |

    Hola de nou, Àngela:
    Quan dones sempre reps, i a més reps el que dones. Aquesta màxima és certa i indiscutible. El que passa és que, com crec que alguna altre vegada t’he dit, no tenim prou perspectiva per copsar els resultats de les nostres accions.
    Som limitats en espai i temps, i per tant no podem arribar a entendre res fora d’aquests paràmetre. no obstant si ho contemplem des de l’aspecte de la reencarnació, la cosa ja varia.
    Petons-nets.
    Àngel

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web