Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Càncer i acidesa.

Sabies que ja en l’any 1931 un científic va rebre el premi Nobel per descobrir la CAUSA PRIMÀRIA del càncer? Aquest va ser el senyor: Otto Heinrich Warburg (1883-1970). Premi Nobel el 1931 per la seva tesi “la causa primària i la prevenció del càncer”. Segons aquest científic, el càncer és la conseqüència d’una alimentació antifisiológica i un estil de vida antifisiològic ……….
Per què? …….. Perquè una alimentació antifisiológica (dieta basada en aliments acidificants i sedentarisme), crea en el nostre organisme un entorn d’ACIDESA i l’acidesa a la vegada EXPULSA l’OXIGEN de les cèl·lules ……… i així ja tenim un entorn carcinogen.

Ell va afirmar: “La manca d’oxigen i l’acidosi són les dues cares d’una mateixa moneda: quan vostè  en té un, vostè també té l’altre”. “Les substàncies àcides rebutgen l’oxigen, en canvi, les substàncies alcalines atreuen l’oxigen”
O sigui que en un entorn àcid, si o si és un entorn sense oxigen … i ell afirmava que “Privar a una cèl·lula del 35% del seu oxigen durant 48 hores pot convertir-la en cancerosa.”

Segons Warburg “Totes les cèl·lules normals tenen un requisit absolut per a l’oxigen, però les cèl·lules canceroses poden viure sense oxigen – una regla sense excepció” i també: “Els teixits cancerosos són teixits àcids, mentre que els sans són teixits alcalins”

En la seva obra “El metabolisme dels tumors” Warburg va demostrar que totes les formes de càncer es caracteritzen per dues condicions bàsiques: la acidosi i la hipòxia (falta d’oxigen).
També va descobrir que les cèl·lules canceroses són anaeròbies (no respiren oxigen) i NO PODEN sobreviure en presència d’alts nivells d’oxigen; En canvi, sobreviuen gràcies a la GLUCOSA sempre que l’entorn estigui lliure d’oxigen …
Per tant, el càncer no seria res més que un mecanisme de defensa que tenen certes cèl·lules de l’organisme per continuar amb vida en un entorn àcid i sense oxigen ………

Resumint: Cèl·lules sanes viuen en un entorn alcalí, i oxigenat, la qual cosa permet el seu normal funcionament. Cèl·lules canceroses viuen en un ambient extremadament àcid i sense oxigen

ABANS DE SEGUIR:

Un cop finalitzat el procés de la digestió, els aliments d’acord a la qualitat de proteïnes, hidrats de carboni, greixos, minerals i vitamines que atorguen, generaran una condició d’acidesa o alcalinitat a l’organisme. El resultat acidificant o alcalinitzant es mesura a través d’una escala anomenada PH, els valors es troben en un rang de 0 a 14, sent el PH 7 un PH neutre.

És important saber com afecten la salut els aliments àcids i alcalins, ja que perquè les cèl·lules funcionin en forma correcta i adequada el seu PH ha de ser lleugerament alcalí. En una persona sana el PH de la sang es troba entre 7,40 i 7,45. Tenir en compte que si el ph sanguini, caigués per sota de 7, entraríem en un estat de coma pròxim a la mort.

Llavors, que hem de veure nosaltres amb tot això?

Analitzant l’alimentació mitjana:

Aliments que acidifiquen l’organisme:

.- Sucre refinat -blanc- i tots els seus productes (el pitjor de tots: no té ni proteïnes ni greixos ni minerals ni vitamines, només hidrats de carboni refinats que estressen el pàncrees. El seu PH és de 2,1, és a dir altament acidificant).
.- Carns (totes).
.- Llet de vaca i tots els seus derivats.
.- Sal refinada.
.- Farina refinada -blanca- i tots els seus derivats (pastes, galetes, etc.).
.- Productes de fleca (la majoria contenen greixos saturats, margarina, sal, sucre i conservants).
.- Margarines.
.- Gasoses i refrescs en general.
.- Cafeïna
.- Alcohol
.- Tabac
.- Medicines
.- Qualsevol aliment cuinat (La cocció elimina l’oxigen i el transforma en àcid) inclusivament les verdures cuinades.

.- Tot el que contingui conservants, colorants, aromatitzants, estabilitzants, etc. En fi: tots els aliments envasats.

Constantment la sang es troba auto-regulant-se per no caure en acidesa metabòlica, d’aquesta manera garanteix el bon funcionament cel·lular, optimitzant el metabolisme. L’organisme hauria d’obtenir dels aliments les bases (Minerals) per neutralitzar l’acidesa de la sang de la metabolització, però tots els aliments ja citats, n’aporten molt pocs, i en contrapartida desmineralitzen l’organisme (Sobretot els refinats).
Cal tenir en compte que en l’estil de vida modern, aquests aliments es consumeixen 5 vegades per dia els 365 dies de l’any!
Curiosament tots aquests aliments nomenats, són ANTIFISIOLÒGICS!! … El nostre organisme no està dissenyat per digerir tota aquesta porqueria!

Aliments alcalinitzants:

.- Totes les verdures Crues (algunes són àcides però dins de l’organisme tenen reacció alcalinitzant, altres són lleument acidificants però si porten les bases necessàries per al seu correcte equilibri) i crues aporten oxigen, cuites no.
.- Fruites, igual que les verdures, però per exemple la llimona té un PH aproximat de 2.2, però dins de l’organisme té un efecte altament alcalinitzant (potser el més poderós de tots). Les fruites aporten saludables quantitats d’oxigen.
.- Llavors: a part de tots els seus beneficis, són altament alcalinitzants com ara les ametlles.
.- Cereals integrals: L’únic cereal integral alcalinitzant és el Mill, tots els altres són lleugerament acidificants però molt saludables! .. Tots s’han de consumir cuits.
.- La mel és altament alcalinitzant.
.- La clorofil·la de les plantes (de qualsevol planta) és altament alcalinitzant (sobretot l’àloe vera).
.- L’aigua és importantíssima per l’aportació d’oxigen “La deshidratació crònica és el estressant principal del cos i l’arrel de la major part de les malalties degeneratives” afirma el Dr Feydoon Batmanghelidj
.- L’exercici oxigena tot el teu organisme, el sedentarisme el desgasta.

El Doctor George W. Crile, de Cleverand, un dels cirurgians més importants del món qui declara obertament: va dir: “Totes les morts mal anomenades naturals no són més que el punt terminal d’una saturació d’àcids en l’organisme” Contrariament al anterior és totalment impossible que un càncer proliferi en una persona que alliberi el seu cos de l’acidesa, nodrint-se amb aliments que produeixin reaccions metabòliques alcalines i augmentant el consum de l’aigua pura, i que, al seu torn, eviti els aliments que originen aquesta acidesa, i es cuidi dels elements tòxics. En general el càncer no es contagia ni s’hereta … el que s’hereta són els costums alimentaries, ambientals i de vida que el produeixen”.

Mencken va escriure: “La lluita de la vida és en contra de la retenció d’àcid”. “L’envelliment, la falta d’energia, el mal geni i els mals de cap, malalties del cor, al·lèrgies, èczemes, urticària, asma, càlculs i arteriosclerosi no són més que l’acumulació d’àcids”.

El Dr Theodore A. Baroody diu al seu llibre “Alkalize or Die” (alcalinitzar o morir): “En realitat no importa la infinitat de noms de les malalties. El que sí importa és que totes provenen de la mateixa causa bàsica … molts residus àcids en el cos!”.

El Dr Robert O Young diu: “L’excés d’acidificació en l’organisme és la causa de totes les malalties degeneratives. Quan es trenca l’equilibri i l’organisme comença a produir i emmagatzemar més acidesa i deixalles tòxiques de les que pot eliminar, llavors es manifesten diverses malalties.

I la quimioteràpia? No entraré en detalls, només em limitaré a assenyalar que és obvi: La quimioteràpia acidifica l’organisme a tal extrem, que aquest ha de recórrer a les reserves alcalines de forma immediata per neutralitzar tanta acidesa, sacrificant bases minerals (Calci, Magnesi, Potassi) dipositades en ossos, dents, ungles, articulacions, i cabells. És per aquest motiu que s’observa semblant degradació en les persones que reben aquest tractament, i entre tantes altres coses, se’ls cau a gran velocitat el cabell.
Per l’organisme no significa res quedar-se sense cabell, però un PH àcid significaria la mort.

Cal dir que això no es dóna a conèixer perquè la indústria del càncer i la quimioteràpia són un dels negocis més multimilionaris que existeixen avui en dia?

Cal dir que la indústria farmacèutica i la indústria alimentària són una sola entitat?
T’adones del que significa això?
Quants de nosaltres hem escoltat la notícia d’algú que té càncer i sempre algú diu: “i si … li pot tocar a qualsevol …”
A qualsevol? La ignorància, justifica … el saber, condemna.
Que l’aliment sigui la teva medicina, que la teva medicina sigui l’aliment: Hipòcrates.

Alcalinització de L’INTESTÍ amb BICARBONAT SÒDIC:

1. ½ culleradeta (mida moka) en un got d’aigua, tres vegades al dia, entre menjars. Tres dies.

2. 1 culleradeta (mida moka) en un got d’aigua, tres vegades al dia, entre menjars. Quatre dies.

3. ½ cullerada sopera en un litre d’aigua per prendre al llarg d’una setmana en tres glopets diaris entre àpats.

4. 1 cullerada sopera en un litre d’aigua per a prendre durant dues setmanes a glopets a la nit.

Aquestes són les dosis de bicarbonat per a una persona entre 50 i 70 kg de pes.

Es repeteix un cop l’any.

¡¡HI HA MOLTA GENT QUE VIU D’AQUESTA MALALTIA!!

2 comentaris per a

Càncer i acidesa.

  • antonio |

    Hola Angel,
    Me llamo Antonio y soy de Valencia, me gustaría consultarte unas dudas que tengo.
    Estoy operado dos veces de heria de hiato gigante con reflujo, y me diagnosticaron esofago de barret, en la segunda operación el estómago se me quedó con falta de motilidad y tardo mucho en hacer las digestiones, despues de esto y como seguía teniendo muchos problemas intestinales fuí aquí en Valencia a un médico que me diagnosticó Cándidas, y un alto nivel de mercurio, que después de leer tus artículos pienso que eran el origen de todos mis problemas. He hecho un tratamiento para las candidas y para bajar el mercurio, pero después de unos meses me han repetido los análisis y sigo teniendo cándidas, por lo que me han vuelto a dar el tratamiento, que son unas pastillas que se llaman Undecylex, ademas de la dieta baja en dulces.
    He visto en algun artículo tuyo que para las candidas es bueno favorecer un medio acido para combatirlas, pero dado mi problema de esofago sería mejor mantenerlo alcalino, pero como no hago bien las digestiones me han mandado betaína para ayudar, además estoy tomando bastantes cosas mas, te las digo, gastrothera, selenio, theraB (vitaminas grupo B), taurina.
    La verdad es que estoy hecho un lio con todo este tema y si fueses tan amable me gustaría saber tu opinión.
    Disculpa por extenderme tanto, pero son muchas cosas.
    Gracias por tu atención.
    Un abrazo.
    Antonio

  • Angel Perera |

    Hola Antonio,
    O me he explicado mal o no has entendido, precisamente los medios ácidos son beneficiosos para el crecimiento de las cándidas, para combatirlas hay que alcalinizar el terreno. Como veo que es un tema muy personal, te facilito mi correo i así dialogamos con más amplitud. angel@biosfera.cat
    Salud i un abrazo muy fuerte.
    Àngel

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web