Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


El dia de la Dona no és avui, és cada dia.

Un bon dia qualsevol, un geni masclista se li va donar per creure que els homes podien i havien de ser el centre del món i per tant pilar fonamental de la societat, però poc a poc la història es va encarregant de donar-li la volta a aquest assumpte, mostra d’això en són les dites populars, que són una gran veritat, per exemple: “Darrere de tot gran home i els seus èxits, sempre hi ha una gran dona”, però jo crec que això va més enllà ………….

Per que dic això, les dones són molt més que aquesta força que pot estar darrere de tot home donant-li ànims per seguir amb els seus objectius.

Les dones, són les úniques capaces de donar-li ordre a tot el caos que els homes en moltes ocasions provoquem, i no parlo del tema de la neteja a la casa, no no no, parlo de la capacitat que tenen de sentir més enllà de la raó i de la butxaca.

Parlo de la màgia que tenen en els moments difícils, en els quals treuen forces d’on ja no n’hi ha, per poder regalar un somriure i sempre estar divines per omplir de Llum i alegria els dies llargs i difícils, i així dir-nos “tranquil que tot es pot “.

Parlo d’aquelles dones que dia a dia, s’aixequen per donar-lis gotes d’amor als seus fills i marits i algunes als seus xicots o amics, perquè puguin anar tranquils als seus treballs i col·legis o altre quefers.

Parlo d’aquestes dones, que avui en dia estan prenent el món, cridant als quatre vents que elles són capaces de realitzar qualsevol cosa que els hi col·loquin en el camí.

De totes aquestes dones abnegades, treballadores de les que els diaris no en parlen. Dones que són lluitadores silencioses, que s’aixequen les primeres en sortir els raigs del sol, i són les ultimes en tancar els ulls en aquest món mig boooooig.

Dones de mil hores, companyes en la vida dura i amb temps encara per a l’amor.

Dona a tu, que dia rere dia vas a l’oficina, a la universitat, al carrer, a la docència, al camp a plantar, al món a remar.

A tu, que encara que arribis a casa extenuada, esgotada, encara guardes un somriure i et reserves per estimar i donar comprensió.

A tu, que pots ser fada, companya de Camí, pallassa, motiu de creixement, exemple de saber estar.

A tu dona, que ets Mare, germana, esposa, filla, companya, amiga … dona … Per a tu, tot el meu respecte, reconeixement, i tota la meva admiració.

Per poder ajuntar tot el coratge, valor i força que té una sola dona en la seva essència és necessari fusionar la de 10 homes“. He dit.

7 comentaris per a

El dia de la Dona no és avui, és cada dia.

  • Fernan |

    Graçies Angel
    Me he emocionado tanto con tus palabras que se me han saltado las lagrimas, porque aunque hacemos todo lo que podemos y no esperamos nada a cambio tambien tenemos momentos de flaqueza, esos en los que crees que no tienes fuerzas para seguir adelante y que sin embargo sigues y sigues, en esos momentos, y tambien en los buenos momentos, una simple palabra de cariño, una caricia, o simplemente sentirte comprendida lo cambia todo, y vuelves a comerte el mundo.
    Muchisimas gracias por ayudarme a seguir comiendome el mundo.
    Una abraçada molt forta i dues petons també molt forts.
    Fernan.

  • ANGELA |

    Apreciat Àngel, gràcies per entendre tant bé a les dones, i a favor nostre tinc que dir que tens raó en qüasibé tot, però també, que sense els homes, moltes coses de les que fem no tindrien sentit. I al igual que nosaltres sóm unes CRAKS amb moltes tasques,i ara parlo per expereiència personal, si no hagués estat per algun princep, la meva jepa, estaria d´allò més plena i ara mateix em pesaria tant que no se si podria aixecar el cap de terra. Vull dir que les dones sóm “úniques” amb tot allò que has dit i més si cal, però els homes tampoc us podem deixar de costat.
    Moltes gràcies

  • Angel Perera |

    Benvolguda Àngela,
    Evidentment que els homes també hi pintem alguna cosa en aquest escenari.El que passa és que la situació d’avui en dia és fruit d’una manera de fer de molts anys, que a portat a un desequilibri fatal en aquest aspecte. S’ha relegat tant la part femenina en general que ara és necessari que hi sigui en exuberància per contrarestar la seva manca.
    En un hipotètic equilibri, tant important és lo femení com lo masculí, a més no oblidem que tot lo masculí comporta alguna cosa de femení i al inrevés. Teoria del Yin-Yang.
    M’agraden les dones com Tu.
    Salut i una abraçada molt forta.
    Àngel

  • Àngela |

    Hola Àngel, com ja saps vivim en una era on tant l’home com la dona tenen el seu paper important, i no es hipotètic. És real. La teoria del Ying i Yang, tota la vida que s’ha posat en pràctica, i se li adjudica massa protagonisme a la dona. Com pots veure no sóc feminista, a mi m’agrada que els princeps facin la seva feina, i els aplaudeixo per fer-ho. Pero segueixo pensant que és exagerat que hi hagi “un dia de la dona”, al menys en els paisos desarrollats. En els subdesarrollats, és una altre historia, elles sí que es mareixen el seu dia cada dia, ja que la seva lluita, és veritablement de subsistencia.
    Una abraçada i que consti que m’ho passo molt bé.
    Àngela
    T’escric dede el telf perque ha petat l’ordinador. No se si et trobaras un missatge a inacabat.

  • Angel Perera |

    Benvolguda homònima:
    La teoria del yin i el yang dona el mateix protagonisme a la dona que al home, i encara més, diu que no hi ha res 100% femení ni res 100 % masculí, cada energia porta implícitament part de l’altre -per això hi ha un botonet d’un dins de l’altre -que maco, no?-.http://www.tensergetica.com/articulos/teoria_yin_yang.html
    Els prínceps han de fer la seva feina, i les princeses també.
    Referent al dia de la dona, penses como jo, no? El dia de la dona és cada dia.
    No hauria d’haver-hi dia de res, seria un bon indicatiu de maduresa i responsabilitat.
    Canviant de tema, si tens un PC és lògic que peti, deriva cap a MAC d’Apple -molt millor-.
    Que tinguis bona tarda Princesa, i que continuïs passant-ho bé.
    Àngel

  • concha |

    angel.ya queda menos.gracias por toda tu expresion maravillosa de como nos ves.
    ojala haya muchos como tu.
    el hombre tiene que darse cuenta que es hombre,por hacer sentir a la mujer.
    GRACIAS.GRACIAS.GRACIAS.

  • Angel Perera |

    Gràcies a Tu Concha per recordar-nos que: El hombre tiene que darse cuenta de que es hombre, por hacer sentir a la mujer.
    És una frase que cada vegada que la llegeixo, la trobo més bonica i amb més significat!!!
    Una abraçada i dos petons.
    Àngel

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web