Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Les respostes són senzilles, la veritat també.

La Bíblia ens relata la història d’un home anomenat Naaman, oficial en cap de la milícia d’un rei que va ser afligit amb lepra. A Naaman se li va indicar que anés a veure un profeta anomenat Elisha, el qual li diria la cura. Quan Naaman va anar a conèixer a Elisha, va ser rebut no pel profeta, sinó per un dels seus ajudants que li va dir el simple remei: Connecta amb el poder de l’aigua i submergeix-te en el Riu Jordà.

“Si fas aquesta acció”, va dir l’ajudant, “seràs curat”.

En lloc d’estar feliç per haver rebut la dita prescripció, Naaman estava molest. No va sentir que Elisha l’hagués tractat amb el respecte que ell es mereixia. I no només estava molest per haver estat rebut pel ajudant i no pel profeta, ¡sinó que també estava desil·lusionat d’haver viatjat fins tan lluny per rebre un consell tan simple!

En essència, la resposta que Naaman va anar a buscar havia vingut en un embolcall diferent al que ell esperava.

Amb molta freqüència en les nostres vides, tenim la mateixa reacció i ens comportem de la mateixa manera. Si el nostre Ego no és enaltit, simplement ens neguem a veure que la resposta que busquem està just davant nostre.

Del que no ens adonem és que quan li preguntem alguna cosa a algú i se’ns dóna una resposta complicada, la persona probablement no sap de què està parlant. La resposta hauria de ser simple perquè la Llum és simple i la veritat també ho és.

Molts de nosaltres passem les nostres vides “buscant” la veritat. No obstant això, lamentablement preferim “buscar” que “trobar” la resposta perquè si la trobéssim hauríem de fer alguna cosa.

Sovint, la veritat és enfront de les nostres cares, però no l’acceptem perquè no ens agrada l’embolcall en el qual ve. Aquesta setmana, quan una situació difícil sorgeixi o algú ens digui alguna cosa que ens molesti o ens incomodi, recordem que de vegades la veritat ve en embolcalls poc probables i ocasionalment desagradables. Però si podem romandre oberts, potser trobem la solució que hem estat buscant.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web