Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Test ràpid de càndides vaginals.

A Biosfera hem incorporat un test de recent aparició al mercat, per detectar si hi ha infecció per càndides al aparell genital femení. És un test ràpid, senzill, barato, i immediat, que utilitza la cromatografia com a indicador.

S’ha de recollir una mostra de flux vaginal amb un bastonet/tampó, aquest fet es fa en pocs minuts i sense cap tipus de molèstia, senzillament s’introdueix delicadament dins la vagina i s’extreu. Aquest tampó es mulla amb un líquid durant 10 minuts, i unes gotes del resultat s’utilitzen per tirar en el test en si, que depenent de la coloració  que agafi -cromatografia- ens dirà si hi ha infecció de càndides vaginals o no.

El test dura aproximadament una 1/2 hora, i al cap d’aquest temps ja en sabrem el resultat. El cost és molt assequible doncs costa 25 €.

4 comentaris per a

Test ràpid de càndides vaginals.

  • montse |

    sr angel soc un dona de 47 anys i he llegit molt detingudament els seus escrits ting molts sintomes que explica de la candida soc de la provincia de lleida i voldria saber si te consulta per aquí a la zona no puc trovar hores per anar a sabadell cuant val la consulta amb vosté i saber si les mutues es fan cárrec de les seves visites

  • Angel Perera |

    Bon dia Montse,

    Malauradament només passo consulta a Sabadell, no obstant a nivell comentari dir-te que em venen persones d’arreu de Catalunya i de fora del nostre païs.

    Pera aquest motiu tinc un horari molt ampli -de les 09:00 a les 20:30 h., menys els dimarts a la tarda.. Jo sempre dic que per la Salut hem de buscar temps, doncs és un bé molt preuat, i si es perd no es pot comprar. Et dic això perquè el tema de les càndides, és un desequilibri que a la llarga pot anar degenerant en problemes més greus.

    De moment la Naturopatia no és una disciplina que les mútues s’en facin càrrec, jo estic en tràmits en dues, però de moment encara no. La primera visita val 60 €, i si se’n han de fer més 40 €, mai coincideixen dues visites en un mateix més, a no ser que sigui absolutament imprescindible.

    Si truques 937451141, podrem buscar un forat que et vagi bé.
    Tan si és amb mi com si no, no ho deixis Montse, val la pena encarar-ho i treure-s’ho de sobre.
    Salut i una abraçada molt forta.
    Àngel

  • LIDIA |

    Bona tarde,
    He llegit aquest article i l’he trobat molt interessant; m’agradaria comprar el producte i verificar si tinc o no càndides vaginals.
    De tota manera, puc assegurar que menjar un gra
    d’all en dejú té un gust massa picant; però és un remei molt eficaç per matar els cucs intestinals.
    Atentament,
    Lídia Vilar.

  • Angel Perera |

    Hola Lidia,
    Els test es fa a la consulta, vull dir que no es ven per fer-lo a casa.
    D’efecte vermífug l’all en te, però no cal menjar un gra d’all en dejú, hi han comprimits o perles d’extracte d’all que fan la mateixa funció. Les pipes de carbassa també fan aquesta feina.
    Salut, i una abraçada molt forta.
    Àngel

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web