Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Les energies Indi i Cristall.

S’ha parlat i escrit molt dels éssers Indi i Cristall nascuts en les últimes dècades, actualment fins i tot s’estan descrivint noves energies provinents d’éssers que estan mostrant qualitats diferents dels indis i Cristalls. Tot això ens faria pensar que aquests éssers que vénen amb aquestes prístines vibracions en missió d’ajuda i de vegades rescat són molt diferents a nosaltres, però en realitat això són exponents d’un estat vibracional i de consciència assequible a tots i del qual destaquen per la puresa i constància amb que sostenen aquesta vibració en la seva ànima. Ells ens ofereixen l’essència del seu Ésser perquè ens unim a ells i elevem per afinitat de vibració la nostra pròpia consciència.

L’energia Indi

Ha estat àmpliament estudiada i es reconeix fàcilment pel seu camp àuric on predomina el color blau indi, d’aquí va sorgir el seu nom. Aquests éssers mostren un ampli ventall de característiques tals com una gran voluntarietat, capacitat de lideratge, sentit de la justícia i una consciència de si mateixos i del que els envolta molt acusada i precoç, això ha fet que en certs sectors es tractés de qualificar a aquests nens indi com prodigis o d’altes capacitats, la qual cosa és un error ja que l’ésser portador d’aquesta vibració no implica ni està relacionat amb tenir un coeficient intel·lectual alt o sobresortir mostrant algun talent.

En els adults l’energia indi es manifesta amb una imperiosa necessitat de millorar i ajudar a través d’aconseguir canvis visibles, de fer tasques constructives i de conscienciació en el seu entorn, tenen una veta justiciera que es percep clarament i no suporta les injustícies provinents del sistema, les mateixes que la major part de les persones han après a acceptar com a normals, “la vida és així”. Un indi en canvi es negarà a acceptar això i buscarà de fer canvis, així sigui a nivell oficial, associació de veïns o fins i tot el seu entorn familiar i social.

Als indis els costa entendre que altres persones no vegin tan clarament com ells les manipulacions a les que estan sent sotmeses, bé sigui des dels àmbits polítics, religiosos, socials o institucionals. Tenen una percepció especial que els permet detectar la falsedat i segones intencions on els altres només veuen la màscara que se’ls està projectant. Per això, des de petits és molt difícil mentir a un indi, no cal que tinguin habilitats telepàtiques (alguns les tenen) sinó que senten instintivament si una persona realment té bones intencions o si amaga alguna cosa. Aquesta facultat els ocasiona problemes en una societat acostumada a fer-li la vènia a tot el que estigui exaltat gràcies a un títol, possessions o tradició. Ells es neguen a donar un respecte especial a aquells que davant els seus ulls no ho mereixen, en comptes d’això, la seva escala de valors mesura integritat i humanitat.

És molt dur per als seus pares i educadors ser confrontats pels indis amb les seves pròpies limitacions i creences errònies, els indis responen amb indiferència a càstigs i disciplina impositiva, no se’ls pot doblegar fent ús d’autoritat i no es deixen imbuir sentiments de culpabilitat. Tota acció educativa ha de passar per guanyar-se el seu respecte sent sincers, coherents i actuant d’acord de pensaments i sentiments. D’aquesta manera responen molt bé, doncs en realitat tenen un gran sentit de comportament cívic i entenen la necessitat de complir normes, però no arbitràries sinó de sentit comú i germanor. Ells saben i senten com crear una societat més justa, civilitzada i harmoniosa.

L’energia indi està enfocada a fer canvis en l’entorn que ens ajudin a alliberar-nos de condicionaments i bloquejos que ens impel·leixen a atorgar el nostre propi poder a tercers i no ser conscients de la nostra pròpia essència i capacitats, deixant-nos portar per la inèrcia de lo establert encara que no ens agradi. Són llibertadors, sanadors i constructors del sistema.

L’energia Cristall

Si bé en l’última dècada han nascut més nens portant aquesta vibració, els pioners nascuts abans han passat una mica desapercebuts perquè aquesta vibració, a diferència de la indi, no es fa de notar tan explícitament ja que el seu focus no es troba a l’exterior sinó a l’interior de les persones.

Ells vénen a mostrar-nos com trobar el camí interior, com entrar en contacte amb qui som realment i amb el nostre propòsit en aquesta vida. Des del seu Ésser ens ajuden a re-connectar amb les parts adormides del nostre Ésser, per a això actuen de manera molt amorosa i senzilla, el seu treball a nivell vibracional és molt gran, amb la seva sola presència en una habitació poden inspirar, canviar actituds, humors i fins i tot obrir cors. Aquests efectes sovint no són percebuts conscientment, els éssers Cristall treballen des de diversos plans, buscant la unicitat dins de la diversitat vénen a alliberar-nos de nosaltres mateixos, ajudar-nos a reconèixer la nostra essència ia fer-nos conscients de les nostres creences errònies, de tot allò que ens impedeix activar els nostres centres d’energia, reparar el nostre ADN i obrir-nos a l’energia de l’amor incondicional, de la qual són una expressió molt pura. A causa del seu alt nivell vibracional aquests éssers són molt sensibles a un ampli rang de vibracions baixes o inharmòniques, com ara pensaments negatius, sorolls, aliments processats, radiacions, additius químics, fins i tot colors o olors fortes. Sobretot quan són molt petits necessiten tenir pau en el seu món sensorial, Un televisor encès tot el dia els contamina tant amb la radiació com amb el so i continguts emesos, encara que si no els entenen. És comú també que els nens cristall presentin al·lèrgies alimentàries o de pell, és la seva forma de demanar ajuda perquè se’ls proporcioni un entorn el més harmoniós i proper a la naturalesa possible, de les energies es nodreixen. Aquests éssers són capaços d’establir un contacte molt directe amb els regnes de la natura i ens mostren com conviure en harmonia energètica, són portadors d’una gran saviesa pel fet que es connecten fàcilment amb altres plans i dimensions. Romanent dins de la seva essència, ens ensenyen a través del seu exemple a re-connectar amb nosaltres mateixos, amb allò que som realment i que ens uneix: l’amor universal. Un exemple d’això és l’anomenada nena cristall, Jessica Schab.

Ja que aquests éssers en el procés d’encarnar poden arribar a oblidar parcialment la seva missió i la seva vibració pot ser atenuada per circumstàncies externes, no sempre expressen en la seva totalitat la puresa del seu Ésser en estar encarnats i pot passar que es perdin per un temps dins del laberint del sistema.

Així mateix hi ha moltes persones que actualment se senten atretes i estan expressant aquestes energies cada vegada amb més intensitat puresa i integritat. És per això que veiem tant a indis molt cabrejats, denunciant i donant-se cops de cap contra el sistema com veiem a indis capaços de fer-nos comprendre les mentides i trampes que ens mantenen presoners argumentant amb proves contundents alhora que hi ha indis capaços de transmetre’ns la seva consciència de éssers lliures i integrats en aquella part de la societat que si funciona perquè és solidària.

Amb els éssers Cristall passa el mateix, trobem d’una banda belles ànimes que amb la seva obertura a l’amor ens harmonitzen i també éssers capaços de fer “cirurgia celestial” curant velles ferides energètiques, canalitzant tècniques i codis de Llum i també es troben encarnats éssers capaços de fer canvis en l’inconscient col·lectiu, inspirar i iniciar a moltes ànimes amb la seva sola presència. Aquests Cristalls actuen de manera global i aconsegueixen estimular l’evolució i obertura de moltes ànimes alhora. Encara que aquestes ànimes al principi no s’adonin, una vegada que el procés d’obertura i alliberament comença es produeix una reconnexió auto-conscient i la necessitat d’avançar i buscar els tresors amagats de l’ànima.

El treball que realitzen els indis i els cristalls és complementari: els indis ens alliberen del sistema perquè puguem posar la nostra atenció en el nostre interior i els cristalls ens ensenyen a alliberar-nos de nosaltres mateixos perquè ens fem conscients i puguem expressar la nostra essència, amb la qual cosa a la vegada es produiran canvis en el nostre entorn, l’inconscient col·lectiu i per tant en el sistema. D’aquesta manera els indis actuen de fora cap a dins i els cristalls des de dins cap a fora. El resultat final és unicitat, alliberament, evolució i expressió de l’amor incondicional a nivell tant planetari com personal, graduant-nos per fi com a creadors en aquesta universitat anomenada terra.

Els nens amb un ADN net no suporten els químics o additius artificials que estan en la majoria de productes d’higiene del mercat actual. Això sol donar-los picor, molèsties generals, etc.

També són susceptibles a químics o additius dels aliments, però en aquest cas els efectes no són tan evidents i solen passar desapercebuts, fent que a mig o llarg termini el nen mostri alguna simptomatologia, especialment en els intestins.

M’han demanat que mediqui al meu fill per dèficit d’atenció, és recomanable?

Aquesta medicació als nens els sol crear greus problemes a llarg termini. Problemes que no són evidents en la nostra societat actual, ja que no existeix precedent. Els nens de generacions anteriors no han estat medicats tan aviat ni amb tanta facilitat.

La medicació pot generar canvis en l’ADN, en el cervell i en el cos físic. És preferible no donar aquesta medicació als infants. En canvi, els pares han de protegir al seu fill i canviar d’entorn escolar si cal.

Els pares que hagin medicat als seus fills i s’adonin d’això, no han de sentir-se culpables, doncs en molts casos és per un imperatiu social, i per ignorància. Des del pla diví està planejat “salvar” a gran part d’aquests nens dels trastorns que puguin produir aquestes medicacions, perquè puguin més endavant una vida de Llum de despertar espiritual. Però en el pla diví també hi ha uns nens que no seran sanats, perquè la societat comprengui i comprovi l’efecte d’aquesta forma errònia de veure la salut.

1 comentari per a

Les energies Indi i Cristall.

  • Meritxell |

    Sóc la Meritxell de 41 anys i em sento molt identificada amb el concepte indi cristall.
    Em poso en contacte amb vosaltres perquè m’agradaria em donéssiu la vostra opinió sobre la opinió personal que hi ha a l’últim d’aquest article referent a que els nens Índic no existeixen que els trets i característiques d’aquests éssers és per fer més especials als pares i a dits fills i que qualsevol podria sentir-se fàcilment identificat a aquest concepte.
    M’agradaria que em donéssiu opinió sobre aquest article i sobre tot d’aquesta opinió personal exposada a la fi de l’article

    L’anomenat artícle:
    https://prezi.com/m/qkehwv2yvn-p/nens-indi/

    Agrairia moltissim la vostra opinió i resposta

    Moltíssimes gràcies i salutacions

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web