Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Fes-ho sense sentir culpa.

Recentment, estava llegint una enquesta que deia que la majoria dels Europeus creuen en Déu. Però la veritable pregunta és: creuen en si mateixos? ho fas Tu?

La Càbala ensenya que tots nosaltres som espurnes de la Llum del Creador, que posseïm sense límit els poders de Déu de sanació, amor i creativitat. Però la majoria de nosaltres no ens adonem d’això. En comptes d’això, caminem amb els nostres caps baixos, amagant-nos de la veritat omnipotent dins de nosaltres. Ja sigui dient-li als nostres companys/es els nostres veritables sentiments, o demanant-li al nostre cap aquest augment tan merescut, o fent aquell salt d’àmbit laboral que hem de fer, o quedant-nos en el llit fins a l’últim minut possible, no aprofitem els nostres poders Divins. Tots ens estem ocultant d’alguna cosa.

De què t’estàs ocultant?

Avui, surt del teu amagatall. Digues el que vulguis dir, sense sentir culpa. Sent el que vulguis sentir, sense sentir culpa. Fes el que vulguis fer, sense sentir culpa. Apropia’t del teu poder. Revela’t a tu mateix. Això és creure en el Creador.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web