Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Alguns símptomes del despertar espiritual:

Hi ha persones que per una sèries de circumstàncies com, haver trobat un mestre, adonar-se de la necessitat de créixer espiritualment, intentar complir amb el Pla Diví del Creador, ………, comencen a fer Camí espiritual. Algunes vegades es manifesten símptomes que per a algú que no estigui dins el món del creixement poden ser desconcertants i frenar la feina. Aquí en tractem uns quants i n’expliquem el què.

Son canviant o dificultat per dormir: Inquietud, peus calents, despertar-se dues o tres vegades per la nit. Es dorm durant aproximadament 2 o 3 hores, et despertes, tornes a adormir un altre parell d’hores, et despertes de nou, i et tornes a dormir una altra vegada. Sentir-se cansat durant el dia i amb ganes de descansar Els patrons de la son han canviat. Es pot sobreviure dormint menys.

Consell: Acostumem-nos a això. El teu cos s’ha d’ajustar a aquest nou model.

Activitat a la corona del cap: Formigueig, picors, punxades, sensacions que es difon a tot el cuir cabellut i/o cap avall per la columna. Una sensació d’energia vibrant sobre del cap, com si l’energia estigués fent erupció des del cap. Això també es pot experimentar com pressió en la corona, com si algú estigués pressionant amb el dit al centre del teu cap.

Consell: No tens per què alarmar-te. El que estàs experimentant és l’obertura del txakra de la corona. Les sensacions indiquen que s’està obrint a rebre l’energia còsmica i divina.

Onades sobtades d’emoció: Plorar per nimietats. Sentint-se de sobte enfadat o trist per una mínima provocació, o inexplicablement deprimit. Hi ha sovint una pressió o sensació de tenir emocions congestionades en el txakra del cor (al mig del pit). Això no s’ha de confondre amb el mateix cor que es localitza a l’esquerra del txakra cardíac.

Consell: Accepta els teus sentiments així com vénen i permet que surtin per eliminar-los. No dirigeixis les emocions cap a ningú. Estas netejant el teu passat. Agraeix aquesta oportunitat de deixar anar les teves inquietuds.

Allunyament de la parella, companys o amics: Una font suggereix que la depressió està lligada en permetre deixar anar relacions amb persones que ja no coincideixen amb les nostres freqüències. Quan ens sentim culpables per permetre l’allunyament d’aquestes relacions, la depressió ens ajuda a mitigar aquest dolor.

Consell: Has de seguir el teu Camí evolutiu, pot ser que a l’altre persona no li toqui fer la feina que tu estas fent en aquest moment. Si és necessari distancia’t d’ell/ella, la providència ja la farà tornar, si cal.

Vells “temes” semblen estar sorgint i les persones amb qui necessites treballar-los, apareixen en la teva vida. Són assumptes que es solucionaran d’alguna manera o altre

Consell: Addicionalment, no t’involucris massa analitzant aquests problemes. Examinant-los massa et faran retrocedir una i altra vegada i cada vegada a nivells més i més profunds. No intentis evitar-los o dissociar-te d’ells. Accepta el que sorgeixi i agraeix que t’hagin ajudat a avançar. Agraeixi als Ésser superior per donar-te l’oportunitat de resoldre aquests problemes. Recorda, tu no has d’arrossegar aquests problemes.

Canvis en el pes: Sovint augmentem de pes perquè acumulem moltes pors. No tinguem por de deixar anar les amarres, d’alleugerir el pes psicològic dels nostres problemes. No som culpables de res, i si ho som ens alliberem demanant perdó al nostre Ésser Superior o Guia.

Consell: No embogeixis, senzillament accepta-ho com el repte per lluitar en contra de la por. Deixa anar la teva ansietat. Fes exercicis, oxigena’t, respira un nou aire net i vaes deixar anar tot el dolent.

Canvis d’hàbits alimentaris: Desitjos estranys i opcions de menjar insòlites. Ganes de suprimir la carn del menú. Podríem no tenir tanta gana, sentir fins i tot mandra a l’hora de passar a la taula.

Consell: No li neguis al seu cos el que necessita d’altra banda el teu cos et dirà què és el que ja no tolera, com si estigués desprenent-se d’una cosa que ja no li serveix. Podria estar netejant toxines.

Increment dels sentits: Sensibilitat augmentada. La vista: visió borrosa, objectes que brillen, visió de partícules lluminoses, aures al voltant de les persones, plantes, animals, i objectes. Quan tanques els ulls, no veus foscor sinó un to vermellós. També pots percebre formes geomètriques o colors brillants. Els colors semblen més vius com veure la gespa d’un verd sorprenent. Quan els teus ulls estan oberts o tancats, potser vegis formes blanques en la teva visió perifèrica (aquests són els teus guies).

Consell: La teva visió està canviant de moltes maneres, estas experimentant noves formes de visió. Acostumem-nos.

Augment dels sentits: Sensibilitat augmentada. Audició: pot augmentar. Altres símptomes són escoltar soroll, xiulets, tons musicals. Alguns senten aigua corrent o escolten una veu interior en moments de vigília o en els seus somnis, com si algú estigués traient el cap a prop seu, no hi ha res que témer.

Consell: No lluitis en contra d’aquests nous efectes. Escolta’ls sense més. Les teves orelles estan ajustant-se a les noves freqüències. Sentits reforçats d’olor, tacte, i o sabor. Fins i tot podries olorar fragàncies de flors de tant en tant.

Erupcions de la pell: Erupcions, blaus, acne, urticària i herpes. La còlera produeix brots. Podria ser algun episodi del teu passat que surt a la superfície.

Consell: Pot estar desfent-te de les toxines i portant emocions a la superfície. Quan hi hagi un tema espinós que ha de ser alliberat i estas intentant reprimir, a través d’una granissada la teva pell expressa aquest problema per tal de que comencis a solucionar-lo.

Episodis d’intensa energia que et fa saltar del llit i et posa en acció. Seguit per períodes de letargia i fatiga. La fatiga segueix generalment als grans canvis. Aquesta és una època d’integració, així que llença’t a ella.

Consell: Deixa actuar aquesta energia. No lluitis. Sigues comprensiu amb tu mateix. Fes unes bones migdiades si estas cansat. Escriu si sents la necessitat de fer-ho, potser és el moment d’emprar el màgic do de l’escriptura automàtica. Et sorprendràs de tot el que pots deixar anar des del teu interior.

Canvis en la manera de pregar: Aquest es fa més personal, no segueix cap patró. La meditació es torna en una mica més intuïtiva. Hi ha una sensació d’estar en continu contacte amb un Ésser Superior i de descobrir l’idioma del teu propi esperit. És com descobrir-se un mateix.

Consell: Pots estar més immediatament i en constant comunió amb l’esperit ara i per tant la sensació pot ser alterada. T’has d’adaptar a aquesta nova sensació pensant i actuant en acord amb el seu esperit la major part del temps. Pots trobar els teus períodes de meditació més curts.

Onades de energia: Tot d’una sents calor des del cap fins als dits dels peus. És una sensació momentània i incòmoda. En canvi hi ha gent que ha sentit inexplicablement fred. Si ets un “treballador” de l’energia, pots haver notat que la calor que va a través de les teves mans ha augmentat enormement.

Consell: Això és bo. Sana, no guardis aquesta energia atrapada al teu interior, et podria perjudicar, cura a la teva mascota, les seves plantes o algú.

Una sèrie de manifestacions físiques: Mals de cap, mal d’esquena, mal de coll, símptomes de grip, problemes digestius, espasmes musculars o rampes, batecs del cor accelerats, dolors de pit, canvis en el desig sexual, entumiment o dolor a les articulacions.

Consell: Relaxeu-vos al coneixement que és només temporal.

Canvi d’aspecte: Semblar més jove. En despertar qüestions emocionals i alliberar-se de creences equivocades molt ancorades en la nostra ment i del pesat bagatge del passat, seràs realment més lleuger. La teva freqüència vibracional és més alta. El teu pèl pot créixer més de pressa igual que les teves ungles.

Consell: Estima’t més a tu mateix ia la vida. Comences a assembla-te al perfecte Ésser que realment és.

Somnis viscuts: Els somnis són de vegades tan reals que et despertes confós. Pots fins i tot tenir somnis lúcids en els quals estas controlant el desenvolupament de la història. Molts d’ells poden ser místics i portar algun missatge. En alguns somnis pots tenir la sensació que no estàs “somiant” que el que està succeint és d’alguna manera real.

Consell: Recordaràs el que per a tu és el més important. No forcis res. Sobretot, mantingues la calma.

Esdeveniments que alteren totalment la teva vida: Mort, divorci, canvi d’estatus en el treball, pèrdua de la llar, malaltia greu, i/o altres catàstrofes, de vegades diverses coses a la vegada. Esdeveniments que et fan meditar, reflexionar sobre qui ets i què significa la teva existència per a tu així com quina és la teva missió. Esdeveniments en la teva vida que et fan deixar anar les teves inclinacions de perquè has crescut. Successos que desperten el seu sentit de l’amor i de la compassió per tot. Desitjos d’alliberar-se de patrons restrictius, sofriments que drenen la teva vida. Desinterès d’una vida materialista, abandonament de relacions que són persones o situacions tòxiques. Sent una necessitat imperiosa de “trobar-te a tu mateix” i conèixer el teu nou propòsit de vida. Vols ser creatiu i lliure per ser qui realment ts. Vols deixar enrere moltes coses fins i tot a la gent que ja t’és inútil.

Consell: Fes-ho, no sentis cap culpabilitat, si els altres no ho entenen no és el teu problema. El problema és d’ells.

Confusió emocional i mental: Una sensació d’aconseguir redreçar la teva vida que sembla un embolic, però alhora sents un gran caos i una incapacitat d’enfocar-te a tu mateix.

Consell: Escolta al teu cor, la teva intuïció el guiarà.

Sentiments interiors: Introspecció, ganes de soledat i pèrdua d’interès en activitats socials: aquesta etapa és una sorpresa per a moltes persones extravertides qui es veien abans com a emprenedors i participatives, i no obstant això ara s’aïllen, no saben per què.

Consell: Aprofita’t d’aquesta solitud per analitzar i entendre que és el que t’està passant.

Explosions de creativitat: Idees per a pintar, compondre música, escriure etc … Inspiracions creatives que t’arriben a una velocitat aclaparadora.

Consell: Anota aquestes inspiracions, perquè “l’esperit” t’està parlant de com pots complir el teu propòsit.

Percepció que el temps s’està accelerant. Molts canvis van arribant a la teva vida a una velocitat sense precedent. No tens temps de res. Una sensació d’immediatesa. Hi ha una sensació que alguna cosa està per succeir. Això pot crear ansietat.

Consell: No hi ha res de què preocupar-se. Les coses definitivament estan succeint, però de res serveix angoixar-se. Tot està ja previst.

Impaciència que no pots evitar. Vols trobar-te amb el que sembla venir ca a tu. Deixa-ho venir, en el teu moment ho sabràs calibrar. Concentra’t en el present, experimentaràs miracles. Sensació de que ets d’alguna manera diferent. Sentit inquietant que tot en la teva vida es torna nou, que tot s’ha alterat, que has deixat enrere, el vell patró de tu mateix. Per fi li ha arribat el moment de canviar el rumb de la teva vida. “Mestres, gurus, professors” que apareixen per tot arreu amb una sincronització perfecta per ajudar-te en el teu viatge espiritual: persones, llibres, pel·lícules, esdeveniments etc …

Consell: Tranquil, aprendràs just el que necessites aprendre per seguir cap endavant.

Presències invisibles que ens ajuden: Molta gent comenta la sensació d’estar envoltats per guies, familiars ja desapareguts. Aquesta sensació no és desagradable, al contrari aporta una certa tranquil·litat, pau i emoció. Ells són aquí per ajudar-nos a créixer i avançar en el camí del canvi de consciència. Ens fan saber que hi ha un món espiritual i que la mort no existeix.

Consell: Comunicació amb el teu propi esperit. Contacta amb àngels, esperits guies i altres entitats divines. Canalitzacions. Cada vegada, més i més persones semblen rebre aquestes comunicacions.

Integritat creixent: T’adones que és hora de buscar i de parlar de la teva veritat. Sobtadament és important per a tu ser més autèntic. Pots tenir la valentia de dir “NO” a certes persones que es van acostumar a rebre els teus favors en el passat. Podeu trobar intolerable romandre en un matrimoni acabat o en un treball on no ets sents recolzat així com tenir ganes de tallar amb uns amics o fins i tot amb certs familiars. L’honradesa arriba a ser important en totes les teves relacions.

Consell: Escolta el teu cor, la teva veu interior. Així mateix, has també de dir “SÍ” al que creus just i pel contrari, dir “NO” arriscant-te a decebre els que estan acostumats a treure’t tot el que volen, no sentis cap culpabilitat. De la mateixa manera dirigeixi cap a qui s’ho mereix, tot el teu afecte i el teu suport. Sentit d’unitat amb la totalitat. Coneixement transcendent. Sentir inundat de compassió i amor per tot el que ens envolta.Una forta sensació de profunda pau i la consciència que tu mai està sol.

Integració: Et tornes emocionalment, psicològicament, físicament i espiritualment més fort. Et sents com si estiguessis en connexió amb el teu Ésser Superior. Finalment ets conscient del teu paper en aquesta vida i en aquest món. Noves habilitats i dons estan sorgint en tu, especialment curatius. T’acostes més al regne animal, et sentiràs més sensible a la naturalesa. Miraràs amb interès l’actitud de les teves mascotes. Parlaràs amb les teves plantes. Parlaràs en veu alta estant sol. Descobriràs que floreixen cap a fora pensaments savis, rebre respostes a moltes preguntes que sempre t’havies fet. Et sorprendrà que estiguis resant amb les teves paraules en qualsevol moment del dia.

Consell: Potser sentis palpitacions sense cap motiu. El teu txakra Plexe Solar s’obre.

Aparició de records: Imatges de vides passades i/o vides paral·leles. Estem sanant i cremant part del nostre karma.

Consell: Deixa fluir, desfés del teu passat, demana perdó de cor i sigues lliure per fi.

Accepta de bon grat que s’acosta un canvi que certament no és fàcil d’encaixar però que cal. No lluitis en contra d’ell. Al final no rebràs res més que benediccions. Estima’t, viu en harmonia amb la gent que t’agrada, mostra’t amigable i servicial.

D’altres no necessiten i ens busquen per entendre el que els està passant, ajudem-los, però compte … ajudar no és imposar.

3 comentaris per a

Alguns símptomes del despertar espiritual:

  • ANGELA |

    gràcies per ser-hi!!

  • Angel Perera |

    Igualment Àngela, tots aprenem de tots.
    Requisit indispensable: Dominar l’Ego i tenir tots els sentits a flor de pell per percebre les lliçons.
    Una abraçada molt forta,
    Àngel

  • Carme |

    Gràcies Ànge,per aquest post tan bónic.
    Ara sé que estic despertant.

    Una abraçada,
    M.Carme.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web