Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Tot el que pots ser:

Si ja estas fent Camí fa temps, probablement estaràs al corrent de com poden millorar les nostres vides quan utilitzem i apliquem la saviesa. I fins i tot si has estat llegint aquestes entrades al bloc, existeix l’esperança que estiguis una mica més feliç i inspirat quan les llegeixis.

Però els cabalistes ensenyen que el propòsit de la vida i la clau per a la nostra realització no és tornar-nos una millor persona simplement. És esdevenir una persona canviada! Transformar-nos. De fet, els savis diuen que la persona en la qual estem destinats a convertir-nos serà irreconeixible en comparació amb la persona que som avui.

Tots tenim una gran cosa! Una gran font de negativitat, una limitació que ha estat tan adherida a nosaltres per tant de temps que se sent gairebé impossible de vèncer. Ja sigui dolor, buit, addicció, culpa, por, ira, hi ha una arma de destrucció massiva específica que l’Oponent té per a cadascun de nosaltres, per paralitzar-nos i evitar que ens transformem en el que podem ser.

La majoria de les vegades, quan es tracta d’aquesta negativitat estem tan temorosos de caure que ni tan sols ens comprometem a la veritable batalla. Ens comprometem a la meitat. Gairebé ho intentem. Treballem una mica més del que varem treballar ahir.

Un canvi complet passa quan vencem la nostra negativitat més arrelada, i el compromís per a aquesta batalla és el Camí cap a la llibertat i la realització.

Mentre creiem que alguna cosa en la nostra naturalesa és impossible de canviar, mai tindrem la possibilitat de canviar. Podem fer qualsevol cosa, però hem de creure que podem i hem d’estar disposats a fer la feina.

És gairebé com si haguéssim viscut la nostra vida sent Clark Kent i hem de tornar  a ser Superman. Tots tenim súper poders secrets i una grandesa interior oculta.

Per transformar-nos en la persona que estem destinats a ser, necessitem donar alguna cosa. Una cosa gran. És diferent per a cada un de nosaltres, però és molt probable que mentre llegeixis això tinguis alguna idea del què és.

Certament, quan estem una mica millor, la vida es torna una mica millor. Llavors per què conformar-nos? Dóna el salt d’una mica millor a molt millor. La càbala no és autoajuda. Es tracta de no tenir límits.

Quan ens comprometem i fem la feina, la feina dura, no hi ha limitacions, només Llum.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web