Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Preocupacions?

Les investigacions mostren que un 78% de la població utilitza fins a vuit hores al dia per barallar-se amb la por i les preocupacions!!!. També mostren que el 40% de les coses per les quals ens preocupem mai succeiran; que el 30% de les persones estan ocupades en pensaments i situacions distorsionades dels nostres esdeveniments passats que no podem canviar, que el 12% de les coses per les quals ens preocupem són problemes d’altres, i que el 10 % de les nostres preocupacions és el que es considera ser una malaltia imaginària.

Si fas el compte, veuràs que ¡¡¡el 92% de les nostres preocupacions són completament reactives!!! Això deixa un 8% de temor i preocupacions que són justificables.

Rememora aquesta informació quan vegis que s’incrementa la teva pressió arterial, quan comencis a sentir temor i ansietat o quan vegis que t’estàs preocupant.

És probable que t’estiguis preocupant per situacions que mai passaran, que provenen del teu passat, completament imaginàries o que senzillament no pots controlar.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web