Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡¡Eliminem l’enveja!!

Potser no sembli una cosa dolenta desitjar l’automòbil d’algú o la seva aparença, però si l’enveja no es transforma, pot arrelar i créixer cap a tot tipus de comportaments autodestructius en un intent de tornar-nos com aquells a qui idolatrem, des de cirurgies plàstiques fins a trastorns alimentaris o a sentiments d’incapacitat o de no ser prou bons.

Recorda’t a tu mateix/a que la felicitat no és tangible i per tant mai es trobarà en coses materials. La felicitat és, però, un dret de naixement. Enfoca’t cap a ella en apreciar tot el que ets i tot el que tens.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web