Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡¡Si mesures, seràs mesurat!!

És fàcil jutjar quan veiem a algú que és “espiritual” divorciant-se o actuant de mala manera o aprofitant-se d’algú. Si és tan espiritual, per què està actuant així?!
Què ens fa pensar que el que veiem és la realitat? Recordem el fet de que sempre hi ha alguna cosa més del que els nostres ulls veuen?
El procés espiritual és invisible, així que no sempre pots estar segur de lo molt que algú està treballant en el seu tikún [correcció de l’ànima]. És molt possible que la persona podria haver fet alguna cosa deu vegades pitjor. ¡¡No ho sabem!!.
Avui, quan vulguis titllar a algú d’hipòcrita, pensa-ho dues vegades. Dóna’ls el benefici del dubte. Recorda que tots som humans i hem de treballar en la nostra ànima. Alguns estan més avançats que uns altres, però tots estem en el mateix Camí. A més és per al nostre major benefici el mostrar una mica de misericòrdia als nostres companys de viatge perquè com diu la dita: “amb la mesura que mesures seràs mesurat“.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web