Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Som dos en un!!!

Dualitat

Cap de nosaltres és perfecte. Tots hem fet coses que no hauríem d’haver fet i el nostre karma probablement no sigui el millor. Tots tenim almenys una mica de caos circulant per dins nostre de tant en tant.

Els Cabalistes ensenyen que cada un de nosaltres és dos éssers. Tots tenim l’ésser imperfecte que reacciona, té dubtes i fa coses negatives. Desafortunadament, la majoria de nosaltres som així la major part del temps. Però també hi ha un segon ser perfeccionat al qual podem accedir, un que és conscient i actua d’acord amb les lleis espirituals de l’univers, perquè aquest vessi sobre nosaltres realització i èxits al màxim. Un sorprenent secret sobre aquest segon ser és que, pel fet que és el nostre ésser perfeccionat, mai ha fet cap de les coses negatives que hem fet en aquesta vida o en vides passades. El nostre ser perfeccionat mai ha ferit a ningú, mai ha perdut una oportunitat i mai ha pres una mala decisió.

Com més decidim al nostre dia a dia connectar-nos amb el nostre ser més elevat, més podrem corregir el nostre karma i protegir-nos del caos. El simple fet de saber això pot induir-nos a connectar amb el nostre ser perfeccionat més i més cada dia.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web