Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Sobre les relacions:

Relacions 01

Les relacions constantment conviden a crear, expressar i experimentar les més elevades facetes de tu mateix/a, les majors visions de tu mateix/a, les mes magnífiques versions de tu mateix/a ……… qualsevol apropament, i especialment les relacions personals humanes, s’han de percebre com alguna cosa constructiva en el seu més alt sentit. Donat que poden utilitzar-se, i que s’utilitzen (ho vulguis o no), per construir Qui Realment Ets.

Relacions 02

Quan les relacions amoroses fracassen (en realitat, les relacions mai fracassen; excepte en el sentit estrictament humà que no produeixen el resultat que es vol), és perquè s’havien iniciat per una raó equivocada. La majoria de la gent inicia les relacions amb la mirada posada en el que en pot treure d’elles, en lloc d’en el que en pot aportar-hi.

L’objectiu d’una relació és decidir quina part de tu mateix/a vols descubrir; no quina part de l’altra persona pots capturar i conservar. Resulta molt romàntic dir que, ara que aquesta altra persona especial ha entrat a la teva vida, et sents complert/a. Però l’objectiu de la relació no és tenir a una altra persona que et completi, sinó tenir a una altra persona amb la qual compartir la teva plenitud.

La majoria inicieu les vostres relacions en els primers anys de maduresa, amb esperança, plens d’energia sexual, el cor obert de bat a bat i l’ànima alegre i il·lusionada. En algun moment entre els 40 i els 60 anys (i per a la majoria, més aviat que tard), renuncieu al vostre més magnific somni, abandoneu la vostra més alta esperança, i us conformeu amb les vostres petites expectatives , o amb res en absolut.

El problema és summament bàsic, summament senzill; i, no obstant això, tràgicament mal interpretat: el vostre més magnífic somni, la vostra més alta idea, i la vostra més acariciada esperança s’havia referit al vostre altre estimat/da, en lloc del vostre estimat JO.

Si deixes que en una relació, cadascú es preocupi de SI mateix: del que Un mateix és, fa i té; del que Un mateix cerca, crea, experimenta ……. totes les relacions serviran magníficament a aquest propòsit, i a els qui participin en ella. “Deixa que, en la relació amb una altra persona, cadascú es preocupi, no de l’altre, sinó només i únicament de Si mateix”.

Quan has deixat de veure als altres com a ànimes sagrades en un viatge sagrat, no pots veure el propòsit, la raó, que s’oculta després de tota relació. L’ànima ha vingut al cos, i el cos ha vingut a la vida, amb el propòsit d’evolucionar. Esteu en evolució; esteu transformant-vos. I utilitzeu les vostres relacions com a qualsevol cosa per decidir allò en que voleu transformar-vos.

Aquesta és la tasca que heu vingut a realitzar aquí. Aquesta és l’alegria de crear-se a Si mateix. O de conèixer-se a Si mateix. O d’arribar a ser, conscientment, la cosa que un vol ser. Això és el que significa ser conscient d’Un mateix.

Relacions 03

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web