Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Coneguem les fades, les seves llàgrimes:

Fadona 03

Diuen els que saben, que les fades també ploren, encara que no ho fan com els humans. El plor de les fades no es perd en els mocadors, ni s’evapora en l’aire. Diuen que quan ploren d’alegria, les seves llàgrimes es converteixen en diminutes boletes de colors brillants i que les fades fan amb elles petites joies: collarets, arrecades i penjolls amb els quals adornar-se i que sempre les porten posades per recordar el motiu feliç que les va provocar, però si el seu plor és de dolor, és diferent la seva destinació.

Diuen que quan els antics esperits del bosc senten a les fades plorar de pena, des del mateix cor de la terra fan brollar un arbre frondós, blau i lluminós com el cristall i cada llàgrima de fada es transforma en una fulla nova penjada a les seves branques que creixen i creixen. Totes les fades han abocat moltes llàgrimes pels nens que mai les coneixeran perquè van apaivagar en el camí de la seva vida la gana, el fred o el terror. I saben que l’Arbre mai deixarà de créixer, que mai cessarà la violència ni la injustícia però es consolen tenint un lloc tan especial on guardar la seva pena, perquè un arbre sempre creix cap a les altures i cap a la Llum. Cap a on la pau sempre és possible.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web