Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Coneguem les fades, el seu entorn:

Fadona-04

En fer-se fosc, les Fades inventen els seus llocs de reunió, que són tan màgics com les mateixes Fades. Sempre tenen el clima que les Fades volen que tinguin i sempre hi ha una mica de tot perquè cap trobi res a faltar. A la vora del rierol s’estenen suaus prades d’herba tendra on poder ballar, arbres daurats on amagar-se, cases acollidores on descansar …
Quan les fades desitgen un lloc màgic, només han de dibuixar-lo a la seva ment i el lloc pensat es materialitza, sorgint del no-res.
Diuen que, de tant en tant, les Fades atorguen aquest meravellós do a algun mortal. Mai diuen a qui li han concedit alguna cosa tan especial. Prefereixen que siguin els propis mortals els qui descobreixin si ho posseeixen. Si pots tancar els ulls i veure les teves il·lusions dibuixades en el teu pensament, no hi ha dubte; ets un dels afortunats.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web