Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Reconnexió femenina amb la Terra:

Reconnexió 00

La sang és la sàvia universal que conté la memòria d’això que sou. La dona és el reflex de la Mare Terra, doncs el nostre univers és creat dins de l’úter de la Mare Terra i vosaltres us connecteu amb la terra des del vostre úter. Sou Entitats encarnades sota els múltiples arquetips de la Deessa. En les cultures primitives es venerava la sang menstrual com a resultat de l’energia de la Terra manifestada en aquest plànol.

Reconnexió 01

Amb el naixement de les primeres religions aquest poder femení, va ser substituït pel vessament de sang procedent de les batalles o guerres entre els pobles. En l’edat mitjana “la menstruació” va ser un símbol de bruixeria i tabú. En algunes cultures indígenes es considerava que l’adolescent en rebre la seva primera regla era posseïda pels mals esperits, així rebia una iniciació on era apallissada fins que els esperits marxaven. Altres cultures no obstant això, consideraven la regla com la primera connexió amb la Pachamama, així les noies, arribat el dia, s’empastifaven de fang com a símbol de la seva primera connexió amb Gaia.

Durant la inquisició la dona va ser cruelment perseguida. En aquest temps relacionaven a la donzella menstrual amb el diable. Als homes els estava prohibit tocar a la menstruant. La menstruació va acabar convertint-se en el símptoma d’una malaltia desconeguda. La tradició popular titllava a la menstruant en aquests dies com a malalta o “dolenta”.

No són una novetat els símptomes relacionats amb la menstruació. La “Síndrome Premenstrual”, es manifesta amb una sèrie de símptomes físics i de conducta. El dolor menstrual és una realitat als nostres dies i al mercat existeixen tota classe de medicaments per aquest efecte. Aquests símptomes són el resultat d’una creació de la consciència col·lectiva que ha estat projectada sobre les dones al llarg de la història.

A nivell emocional els canvis d’actitud són molt latents, i fins que la dona no comprèn els seus cicles no estarà habilitada a viure els seus processos menstruals en comunió amb la seva naturalesa femenina.

Tot això és a causa d’una falta de comprensió del que realment això simbolitza.

Cada dona des de la pubertat fins a la seva maduresa viu processos de contracció i expansió cada 28 dies. Aquests 28 dies coincideixen amb els cicles lunars. Cada cicle lunar està associat a un arquetip dins del cicle de la creació. Així la lluna plena representaria l’ovari fecund o l’ovari no fecund, que és retornat a la terra. La llavor de vida és retornada en forma de sang o en la manifestació d’un nou ésser.

La dona conviu amb 4 arquetips diferents dins de si mateixa, quatre visions diferents del món. Així podem entendre perquè la llei del canvi opera dins de vosaltres de forma vertiginosa. Sou Deesses en acció. Entendre les vostres fases menstruals en relació amb les fases lunars us obre una porta a l’enteniment universal de la vostra presència a la terra.

Quan esteu amb la vostra regla teniu una connexió directa amb el creador i amb la Mare Terra. Aquesta fase correspondria al que és la Lluna plena que està directament relacionada amb l’arquetip de la Sacerdotessa del tarot. La sacerdotessa representa la connexió amb el cel i la terra, manifestant aquesta unió des de la naturalesa mes intima amb el creador. És el temps de major connexió. Per això en cerimònies les dones que estan en aquest cicle lunar han d’exercir de sacerdotesses doncs sostenen tots dos plans (cel i terra) des del seu úter. En aquest temps manifesteu el vostre poder de co-creació en comunió amb la naturalesa.

Quan la lluna està minvant entra en la fase de la Dona Sàvia, en aquest temps travesseu estats d’aïllament per poder fer aflorar l’inconscient. És el temps de la visió interior. Aquests són els dies en els quals no us ve de gust parlar ni veure a ningú, això és a causa de que a un nivell inconscient sentiu la pèrdua d’aquesta sang com una possibilitat perduda d’haver creat una nova vida. A nivell físic experimenteu una pèrdua de minerals, a un nivell inconscient experimenteu la baixada al vostre infra-món on us enfronteu amb la vostra ombra, permetent que aflori purificant-se per donar la benvinguda al nou cicle.

La lluna nova us porta l’energia de la Mare, en aquest temps és on planteu la llavor dels plans futurs. És on nodriu aquests plans perquè es donin d’acord amb les lleis del creador. La reserva, la tendresa i cura amb el qual nodriu els vostres assumptes és de vital importància durant aquest cicle.

La Lluna Creixent us connecta amb l’energia de la Chamana, aquí sentiu la força creadora, creixent en l’úter, una nova possibilitat d’engendrar una nova vida. En aquest temps us sentiu mes seductores i la vostra energia es manifesta amb la força de la vida pura.

La causa de que la Regla hagi estat un tema tabú fins als nostres dies no és una altra que la de romandre desconnectades de la Mare Terra, desconnectades de la vostra naturalesa. Connectar-vos amb les vostres fases de la lluna és tornar a recuperar la vostra condició natural. La vostra sang té tota la informació genètica dels vostres ancestres. Sou l’ultima baula d’aquesta cadena. Com a dones a més teniu la connexió directa amb el planeta Gaia. Establir aquesta connexió és despertar a una consciència mes universal.

La vostra sang és portadora de vida pura, el seu poder sanador és il·limitat. Ofrenar-la a la terra us connecta amb les memòries ancestrals del planeta, permetent que aflorin en vosaltres qualitats i capacitats que romanien dormides dins de vosaltres. És connectar-vos amb la Mare amb tot el seu potencial de vida. Quan tireu la vostra sang a les escombraries esteu connectant-vos amb les deixalles artificials creades per l’home. Cada mes ofrena-li a la Mare Terra la teva sang, ella et retornarà la teva ofrena amb escreix. Aquesta relació amb la mare és intima. Recull la teva sang cada mes i busca un lloc a la naturalesa que tu la sentis. Al principi pots demanar ajuda perquè les deixalles energètiques que hi ha a la teva sang siguin transmutades per la terra. Quan fem això la Mare Terra transmuta els bloquejos energètics que estiguin afectant-nos.

A través d’una alimentació adequada (basada en el consum de gra integral) la teva sang es converteix en un reclam d’unitat amb la mare que ella reconeixerà, augmentant així el procés de sanció del planeta. Quan un dona obre la seva consciència l’actitud d’aquesta afecta a la consciència femenina de tot el planeta. Quan lliureu la nostra sang en un lloc concret preneu l’energia d’aquest lloc, creant així una xarxa de vida de llarg a llarg del planeta.

Reconnexió 02

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web