Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Què t’agradaria preguntar-me?

?

4 comentaris per a

Què t’agradaria preguntar-me?

 • Rosa |

  Yo tinc preguntas.
  Be, mes que preguntas, son sugeriments, cuan vas començar el blog perlaves de salut, alimentacio etc.
  ara tes tornat molt espiritual, que ja esta be i u respecto, pero crec que estaria ve que ens perlesis de alimentacio, de salut, de plantas, perque encara que “sapigem” lo que tenim de menjar y que no esta be aprenda mes cosas i recordar,ademas de donar consells, cuan ans daignostican enfermetats greus, per dir a la gent que ian alternatives, jo estic de cara al public i jan verdaderas desgracias amb els diagnostics i la gent que se apaga.
  be salutacions

 • roser |

  Ens podria parlar dels protectors de telefonia mòbil, antenes, i ones electromagnétiques. Quins recomana?
  gràcies

 • Angel Perera |

  Bona tarda Rosa,

  M’agrada molt que em facis aquest suggeriment, perquè per altres bandes també m’ha arribat.

  El canvi està motivat per dues coses:
  .- Ja hi he posat tanta informació a nivell Salut física i Alimentació que ja no sabia que posar-hi. A més aquesta temporada faig descans de la ràdio i això també em motivava a encetar temes.
  .- Per altre banda, des de la naturopatia contemplem la persona en els seus tres cosos, físic, emocional i mental. Quan hi han problemes als nivells més subtils el cos físic se’n ressent. És per això que últimament dono molts consells a nivell espiritual, doncs d’alguna manera o altre es poden utilitzar per regular les emocions i les creences.

  Intentaré d’anar alternant, no obstant si tens -o teniu- algun problema, dubte o consulta a nivell malaltia o diagnòstic, o tractament, o com enfocar-ho a nivell natural, m’ho transmeteu i amb molt de gust provaré de donar-hi Llum.

  Al mateix temps et comunico que també em dedico a donar xerrades sobre Alimentació i Salut. Si pots reunir un grupet de persones que hi estiguin interessades, no tinc cap inconvenient en fer-vos-en una i després tenir un temps de col·loqui per enriquir-nos tots plegats.

  Salut, una abraçada i dos petons.
  Àngel

 • Angel Perera |

  Hola Roser,

  Moltes gràcies per seguir el bloc i demanar-me opinió, m’honora.

  Et passo un resum de la recerca de “contaminació electromagnètica” al bloc:

  http://www.biosfera.cat:8888/biosfera/?s=contaminació+electromagnética

  Referent als neutralitzadors de camps electromagnètics, et puc comentar que hi ha molta informació i també molta desinformació. Després de fer una recerca i contrastar parers amb gent científica i entesa, jo he arribat a la conclusió de que el Gamma-7-N és un bon inhibidor i la relació prestacions/preu és molt correcte, per això és que utilitzo jo personalment.
  http://www.radiacioneselectromagneticas.com

  Espero haver-te ajudat, i quedo a la teva disposició per a qualsevol dubte o consulta.
  Si ets d’aprop, i et ve de gust, un dia ens podríem veure i intercanviar coneixements.

  Salut, una abraçada i dos petons.
  Àngel

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web