Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Higienisme o Higiene Natural.

higienisme

Principis bàsics del Higienisme o Higiene Natural:

.- La Higiene Natural sosté que la vida hauria de ser significativa i plena de bellesa, amor, tendresa, bondat i felicitat.

.- La Higiene Natural sosté que som inherentment bons, rectes, afectuosos, comunicatius i virtuosos, i que el nostre caràcter elevat es manifestarà en les condicions de vida adequades.

.- La Higiene Natural sosté que el benestar superlatiu és normal en la nostra existència i és necessari per a l’assoliment del nostre potencial més alt.

.- La Higiene Natural sosté que l’excel·lència suprema humana pot donar-se solament en aquells que adopten els preceptes i les pràctiques que produïxen un benestar superb.

.- La Higiene Natural sosté que només sota el reconeixement i el compliment en la pràctica dels nostres requisits biològics aconseguirem arribar al nostre elevat potencial.

.- La Higiene Natural, que engloba tot el que contribuïx al benestar del ser humà, i que es basa en l’herència biològica humana, constituïx la manera d’assolir l’ordre més gran possible de l’existència humana.

.- La Higiene Natural està en harmonia amb la naturalesa, d’acord amb els principis de l’existència orgànica vital, correcta en la ciència, lògica en filosofia i ètica, d’acord amb el sentit comú, afortunada en la pràctica i una benedicció per a la humanitat.

.- La Higiene Natural reconeix que el cos humà és òbviament capaç de auto-construir-se, havent-se desenvolupat a partir d’un òvul fertilitzat, que és capaç de auto-preservar-se, de auto-defensar-se i, a través del poder i intel·ligència extraordinaris que el van construir, és capaç de auto-desintoxicar-se i de auto-reparar-se.

.- La Higiene Natural reconeix que el cos es manté a si mateix en perfecta salut, completament lliure de malaltia, si les seves necessitats són satisfetes correctament. Entre totes elles en lloc destacat hi han aire pur, aigua pura, descans i bon dormir ,neteja, aliments d’acord amb les nostres adaptacions biològiques, amor i estima, temperatura adequada, sol, activitat vigorosa, treball constructiu, equilibri emocional, autocontrol, diversió i entorn agradable.

.- La Higiene Natural reconeix que els éssers humans són frugívors biològicament i que estan constitucional i estèticament adaptats a una dieta de principalment fruites i, en segon lloc, de verdures, fruits secs i llavors en combinacions digestives compatibles en el seu estat natural, frescos i crus.

.- La Higiene Natural reconeix que les malalties són causades per pràctiques de vida inadequades, especialment excessos dietètics. La malaltia procedeix de l’energia nerviosa reduïda i consegüent toxicosis de deixalles generades internament, de substàncies ingerides que produïxen o engendren toxicitat, o d’una combinació d’ambdues coses. L’energia nerviosa insuficient resulta en dissipació, estrès, abús, excés o deficiència dels elements essencials de la vida, o contaminació del cos amb substàncies no normals per a ell. Per tant, la recuperació de la malaltia només pot assolir-se detenint les seves causes i establint les condicions favorables per a la recuperació.

.- La Higiene Natural reconeix que un descans complet, que inclogui el dejuni, és la condició més favorable sota la qual un cos malalt pot purificar-se i recuperar-se.

.- La Higiene Natural, que ensenya que el benestar elevat pot assolir-se i mantenir-se només a través de pràctiques de vida biològicament correctes, no és un art de guarir o un culte de guarir. Considera com erroni i causant de molt dolor la idea que la malaltia pot prevenir-se o ser superada mitjançant agents anormals al nostre ésser natural. Per tant, la Higiene Natural rebutja enèrgicament les drogues, medicaments, vacunes i tractaments perquè minen la salut al interferir, interrompre o destruir els processos, funcions, cèl·lules i teixits vitals del cos. Per tant, la Higiene Natural considera al cos i la ment com el santuari inviolable del ser individual.

.- La Higiene Natural sosté que cadascun té el dret inalienable de tenir un cos pur i no contaminat, a estar lliure de coaccions i restriccions anormals, i a ser lliure per a satisfer les seves necessitats com un membre responsable de la societat.

ull-natura

2 comentaris per a

Higienisme o Higiene Natural.

 • tucampodenaranjas.com |

  Amic, totalment d´acord amb tu, soc practicant de la higiene natural i em porta satisfaccio, el nostre cos es molt intel.ligent i sap adaptarse a qualsevol nutricio, pero na mes natural i sana es la higine natural.

  Un saludo

 • Angel Perera |

  Hola company¡
  No és gaire usual trobar-se amb un practicant del higienisme, per això estic molt content.
  Et convido a proposar o a desenvolupar algun tema interessant per tots.
  Quedo a l’espera dels teus comentaris al respecte.
  Una forta abraçada.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web