Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Pol·len.

polc2b7len

El pol·len s’utilitza com a suplement dietètic, està format per les boletes que formen les abelles amassant el pol·len de les flors i dipositant-les en unes cavitats que tenen en les potes posteriors. Esta format principalment per els grans que recullen de pol·len quan passen per sobre les flors.

polc2b7len-01

Des de fa anys s’ha estudiat la seva composició i propietats dietètiques, les quals són tant diverses i notables que s’ha inclòs al pol·len en el grup dels anomenat “aliments miracle”.

El pol·len és un producte ric en proteïnes, aminoàcids, vitamines, sals minerals i factors encara no identificats e inclús amb poder antibiòtic. El pol·len és un aliment molt concentrat, amb un baix contingut d’humitat, que el fa estable i en conserva les seves propietats durant llarg temps.

Les accions del pol·len en l’alimentació són molt variades i totes tendeixen a tonificar i millorar el funcionament dels diverses òrgans del nostre cos.

La acció del pol·len sobre l’aparell digestiu es tradueix en un augment de la gana i en la normalització de les funcions intestinals corregint el restrenyiment i evitant infeccions. Sembla ser que la seva acció antibiòtica evita la proliferació de gèrmens malignes a la vegada que salvaguarda la flora intestinal normal.

Sobre el estat de salut general la dieta amb pol·len es tradueix en una millora general, eufòria, dinamisme i una millor capacitat de treball. En els nen deficients i dèbils s’ha observat igualment un major índex de creixement.

El pol·len actua sobre els centres formadors de sang ocasionant un augment de glòbuls vermells i de hemoglobina.

També és molt notable l’acció del pol·len sobre el cervell i les funcions intel·lectuals produint una major capacitat de treball intel·lectual, facilitat d’assimilació, desenvolupament de idees, etc. El pol·len vigoritza i tonifica les funcions intel·lectuals disminuint els estats de irritabilitat, nerviosisme, i petits desequilibris nerviosos i psíquics.

El pol·len en l’alimentació humana aporta un principis coneguts (aminoàcids, vitamines, sals, oligoelements) i altres factors desconeguts que actuen tonificat i millorant l’estat general de salut tant física com intel·lectual.

Com s’utilitza: Per els infants se’n pot prendre 1/2 culleradeta, de les de cafè, tres vegades al dia i per els adults fins un total de tres culleradetes curullades durant el dia.

polc2b7len-02

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web