Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Com ens intoxiquem:

careta

Les toxines creen irritació i efectes nocius en el cos. La mala alimentació, la falta d’exercici, la pol·lució, els fàrmacs que tenen efectes secundaris i l’estrès, són els causants més comuns que aquestes augmentin.

polucio

1.- Pol·lució de l’aire: L’elevada quantitat de toxines a la terra, aigua i aire, ingressa al nostre organisme. Sabadell és una de les 13 ciutats amb l’aire més contaminat de Catalunya.

2.- Restrenyiment: Qui sofreix d’aquest desordre, estarà autointoxicant-se constantment perquè el cos no pot desfer-se dels desfets metabòlics i toxines. Aquestes deixalles a través del budell gruixut (colon), si no s’expulsen es tornen a reabsorbir passant al flux sanguini i per tant emmetzinat tot el cos.

3.- Dieta refinada: Aliments processats. No hi ha nutrients ni tampoc una adequada quantitat de fibra natural per a ajudar en els processos digestius. Generalment carregada d’additius, hormones i antibiòtics.

4.- Excés d’aliments: Produeix molt estrès, fa treballar de més al sistema digestiu. L’estómac haurà de produir més àcid clorhídric, enzims pancreàtics, bilis i altres factors per al processament dels aliments. Els aliments no es metabolitzen bé i contribueix a l’acumulació d’aliments mal digerits que es podreixen i creen toxines. És la gran xacra de les societats industrialitzades, mai hem menjant tant i tant malament.

contaminacio-aigua

5.- Falta d’aigua: L’aigua neteja l’organisme, i és fonamental per a escombrar toxines i netejar desfets metabòlics. Si no prenem suficient aigua, el cos no pot eliminar les toxines efectivament. Preneu uns vuit gots (2 litres) d’aigua al dia, és el que es recomana. Referent al aigua, cal tenir-ne en compte la seva qualitat, la de la xarxa (aixeta) està farcida de metalls pesants i contaminats fito-químics,  a més està tan clorada per matar bacteris que ens mata els bons de la flora intestinal i tot.

6.- Estrès: Afecta a cada cèl·lula del cos humà. Compromet al sistema immune i produïx químics que afecta òrgans i sistemes.

7.- Antibiòtics: Escombren la flora intestinal normal. El sistema digestiu perd el seu equilibri de vegades permetent el creixement de bacteris patògens. Si es mengen proteïnes animals no ecològiques, de bon segur que n’ingerim sense saber-ho.

8.- Falta d’exercici: L’exercici estimula el sistema circulatori i limfàtic, fa créixer al múscul i oxigena els teixits. La falta d’exercici duu a una disminució del metabolisme basal i falta d’energia L’elevada quantitat de toxines en la terra, aigua i aire, ingressa al nostre organisme i s’hi acumula.

9.- Menjar molt per sopar: Si la persona se’n va a dormir després d’un sopar abundant, inhibirà els processos de neteja perquè el cos utilitza l’energia en la digestió dels aliments i no en la neteja interna per tant ens autointoxicarem.

10.- Alimentació no ecològica: L’alimentació convencional o industrialitzada està carregada d’elements contaminats com són els plaguicides, els abonaments sintètics, els antibiòtics i les hormones. Aquests productes es van acumulant en el nostre organisme produint verdaders problemes de salut.

veri

SIGUEM CONSCIENTS DEL PROBLEMA I INTENTEM REDUIR-LO EN LA MESURA DE LO POSSIBLE, ENS HI JUGUEM LA NOSTRA SALUT I LA DELS NOSTRES DESCENDENTS.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web