Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Ànimes bessones:

animes-bessones

Hi ha algú especial per a cadascun de nosaltres. Sovint, ens estan destinats dos, tres i fins a quatre éssers.
Pertanyen a distintes generacions i viatgen a través dels mars, del temps i de les immensitats celestials per a trobar-se de nou amb nosaltres. Procedeixen de l’altre costat, del cel.

animes-bessones-02

El seu aspecte és diferent, però el nostre cor els reconeix, perquè els ha estimat en els deserts d’Egipte il·luminats per la lluna i en les antigues planes de Mongòlia.
Amb ells hem cavalcat en remots exèrcits de guerrers i conviscut en les coves cobertes de sorra de l’Antiguitat.
Estem units a ells pels vincles de l’eternitat i mai ens abandonaran.

És possible que la nostra ment digui: «Jo no et conec.» Però el cor sí el coneix.
Ell o ella ens agafen de la mà per primera vegada i el record d’aquest contacte transcendeix el temps i sacseja cadascun dels àtoms del nostre ésser.
Ens miren als ulls i veiem a un ànima bessona a través dels segles.
El cor ens dóna una bolcada.
Se’ns posa la pell de gallina.
En aquest moment tot la resta perd importància. Pot ser que no ens reconeguin a pesar que finalment ens hàgim trobat altra vegada, encara que nosaltres si sapiguem qui són.

Sentim el vincle que ens uneix.
També intuïm les possibilitats, el futur.
En canvi, ell o ella no ho veuen. Els seus temors, el seu intel·lecte i els seus problemes formen un vel que cobreix els ulls del seu cor, i no ens permet que l’hi retirem.
Sofrim i ens lamentem mentre l’individu en qüestió segueix el seu camí.
Tal és la fragilitat de la destinació.

La passió que sorgeix del mutu reconeixement supera la intensitat de qualsevol erupció volcànica, i s’allibera una tremenda energia. Podem reconèixer a la nostra ànima bessona d’una manera immediata.
Ens envaïx de cop i volta un sentiment de familiaritat, sentim que ja coneixem profundament a aquesta persona, A un nivell que depassa els límits de la consciència, amb una profunditat que normalment està reservada per als membres més íntims de la família.
O fins i tot més profundament.
D’una forma intuïtiva, sabem què dir i quina serà la seva reacció.

Sentim una seguretat i una confiança enormes, que no s’adquireixen en dies, setmanes o mesos. Però el reconeixement es dóna gairebé sempre d’una manera lenta i subtil.
La consciència s’il·lumina a mesura que el vel es va descorrent.

No tot el món està preparat per a adonar-se’n al instant.
Cal esperar el moment adequat, i la persona que s’adona primer ha de ser pacient.
Gràcies a una mirada, un somni, un record o un sentiment podem arribar a reconèixer a un ànima bessona.
Les seves mans ens freguen o els seus llavis ens besen, i la nostra ànima recobra vida de sobte. El contacte que ens desperta tal vegada sigui el d’un fill, germà, parent o amic íntim.
O pot tractar-se del nostre ésser estimat que, a través dels segles; arriba a nosaltres i ens besa de nou per a recordar-nos que romandrem sempre junts, fins a l’eternitat.

animes-bessones-01

10 comentaris per a

Ànimes bessones:

  • FRANCESC DANIEL |

    he llegit una mica del tema hi amb podries aclarir perque com amaxim 4 hi on huas llegit aixo perque jo tinc un altre contrast

  • Angel Perera |

    Francesc Daniel:
    De fet el nombre no és el rellevant d’aquest tema, pot ser, pot ser cap, o pot ser els que siguin. Aquí hi han moltes variables i la primera ets tu mateix, depèn de quin grau d’evolució espiritual tens, de quina càrrega càrmica portes, de quins tipus d’éssers contemplem, ……. En això la kabbala ens done pistes. t’animo a buscar-les. Salut.

  • cesc |

    Agrairía molt: sé que láltre ès ànima bessona
    No amb reconeix. Que puc fer, esperar ? gràcies

  • Angel Perera |

    Cesc, sigues pacient però insinua’t. La consciència s’il·lumina a mesura que el vel es va descorrent. Salut.

  • Nuria |

    Hola!Sé qui es la meva anima bessona,el final al cap
    de molt temps de coneixens no he pugut mes i li he dit ting que deixarlo tranquil perque té molts pro-
    blemas i espero que aquest vel s’obri del tot, ara jo surtu amb un noi que som esprits afins es perque jo evolucioni a millor crec, donam la teva opinio moltes Gracis

  • Angel Perera |

    Núria,

    Les coses mai passen perquè si. Segur que amb aquesta relació que tens ara mateix aprendràs alguna cosa, i d’això se’n diu “evolució”.
    Si et puc ajudar en alguna cosa, ja saps on sóc.

    Salut, una abraçada, y dos petons.
    Àngel

  • concha |

    precioso y muy interesante………..GRACIAS.

  • Sònia |

    Tinc una relació que mai havia sentit aquesta confiança, passió i complicitat….tal com ens varem veure els dos ens vem fixar amb l’ altre…però tots dos estem casats i tot i que la seva dona ens va enxampar i hem intentat deixar-ho en moltes situacions no ho hem aconseguit cap dels dos…continuem sabent tot el que, sobretot ell es juga (fills petits) jo ho deixaria tot per ell. Quan he intentat deixar-lo em sento morir i una buidor dins que mai m’ havia passat. No sé sí és ànima bessona però mai he sentit això per ninguna ànima…gràcies…amb meditació, com podria coneixer el nostre lligam??? és possible coneixer el lligam d’ alguna forma?? Merci i llum per tots/-es

  • Angel Perera |

    Hola Sònia,
    Que bonic, preciós i Diví lo que expliques!!!
    El teu cor és el que t’ha de respondre, no intentis raonar.

    No obstant afegeixo una mica més d’informació sobre el tema: Pel que fa a les Ànimes Bessones, existeix abundant informació (des de diversos llocs i corrents) que indiquen que quan mantenen relacions sexuals entre si, generen una harmonització energètica a nivells molt profunds, obre i harmonitza els seus canals interns, generant com a conseqüència la sanació de malalties i malalties físiques, revitalització emocional, profunda pau i “desencalla” situacions en el interior de qualsevol dels dos.

    Fets quotidians troben solució a causa de la incidència directa del nostre cos electromagnètic amb el nostre entorn.

    Es diu que l’Aura d’aquestes Ànimes Bessones té una estructura que encaixa perfectament una amb l’altra, com si es tractés d’un engranatge perfecte, que espera el seu complement per activar-se. Mitjançant la pràctica sexual. Potser és per això que els éssers molt evolucionats utilitzen el reconeixement àuric abans de tenir contacte sexual (una cosa així com el sexe Tàntric).

    Lamentablement en els esmentats estudis amb les imatges Kirlian, no es va fer una anàlisi diferenciant com a Ànimes Bessones per poder comparar els esmentats conceptes. Però sí que es van donar uns casos que van sorprendre als científics, i va ser que algunes parelles mostraven en les seves aures un comportament energètic diferent, després de l’acte sexual si bé experimentaven mescles energètiques, també resultava la generació d’una brillantor i intensitat especial que feia que es segellessin esquerdes àuriques i que s’intensifiqués en ambdós el color blau indi. Es tractarien aquests casos d’Ànimes Bessones?

    Per acabar m’agradaria fer referència als comentaris de Jesús sobre això, sabedor de les connotacions espirituals del tema, va ser molt clar en temes d’adulteri.

    Però el que cal entendre d’això és justament el significat de la paraula adulteri, s’utilitza de la mateixa manera que quan diem que “s’adultera un aliment”, està fent referència a l’alteració de la puresa, al control energètic de amb qui barregem la nostra realitat, fa referència a la cura que hem de tenir en la nostra puresa energètica.

    Una abraçada!!!

  • Jaume |

    Hola bones soc en jaume.estic casat amb una persona que ens estimem molt.fa 4anys pero ha aparegut una tercera persona ,desde el principi vaig saber que era especial.portem 4 anys fent un duel emocional fortissim,sobretot per internet,escrivim molts cops el mateix,el que mes em sorpren,es com llegeix el meu interior a la perfeccio,ara em costa esta r amb la meva dona,tot aixo m.ha cambiat,com ella diu ,una fuerza inata me atrae hacia ti,total estic fet una merda,perque no evoluciona cap relacio,ningu em pot ajudar,i tinc la sensacio que puc perdre algu important,aixo em fa plurar molt,i no ser que fer

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web