Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Abracadabra.

abracadabra

Sabies que abracadabra ve de l’expressió aramea: “Com parlo, ocasiono”?

El que això ens diu és que la parla està més a prop de l’espiritualitat que qualsevol altra acció física.

És la parla el que separa a l’home de tots els altres regnes. La veu humana és el 99% de la realitat espiritual. Les paraules que parlem, el 1% de la realitat física.

El que diem manifesta aquí baix el que està allà dalt.

No obstant això, hi ha dues realitats del 99%.

Permeteu-me repetir-ho, perquè d’això no se’n parla prou: Hi ha dues realitats del 99%: L’Arbre de la Vida (el sistema pur) i l’Arbre del Coneixement del Bé i del Mal (el sistema impur). Quan diem paraules negatives ens connectem al sistema impur i portem foscor al món. Quan diem paraules positives, portem Llum a aquest món.

Tot depèn de la parla.

Des d’una perspectiva kabbalística, l’aparició de la grip porcina -i qualsevol caos- és el resultat de les paraules negatives que enviem a l’èter tots els dies de les nostres vides.

És per això que els kabbalistes diuen que les paraules poden matar. Quan algú comet un acte de violència física contra un altre, pot vessar sang i infligir dolor en el cos físic. Però quan insultem a algú i fem que la sang pugi a la seva cara, també vessem sang… a nivell de l’ànima.

No obstant això, vivim en una realitat invertida, on a dalt està a baix i a baix està a dalt. Li donem més importància al físic que a l’espiritual. No valorem l’ànima i, per tant, no ens importen la paraules que parlem.

En aquest punt he d’esmentar que això és fàcil d’explicar, però difícil d’assimilar i posar en acció. Adonar-se que les paraules i pensaments tenen més poder que les accions físiques? Molt difícil de manejar.

No obstant això, les nostres opcions són seguir atribuint importància al físic -i anar recollint tot el sofriment, dolor i malaltia que vénen amb això- o donar importància a l’espiritual i fer-nos conscients de les paraules que parlem, i portar de tornada al món a aquesta realitat veritable on no hi ha foscor.

Aquesta setmana, posa una mica d’amor en les paraules que dius. Fes realment un esforç per posar l’interès d’algú més abans del teu. Sigues molt conscient dels teus pensaments i paraules cap als altres. Espiritualment, aquest és el camí per a sortir del desastre. I no només en el que estem ficats ara, sinó qualsevol catàstrofe futura en el nostre camí.

paraules

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web