Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Tal com ens veiem, som.

autorretrat

Com em veig a mi mateix,

El propòsit de compartir no és fer una bona acció, sinó canviar qui som i portar benediccions i protecció.

autorretrat-01

Una de les lliçons més poderoses que he après és que tots podem estar fent molt més. Podem fer més per a ajudar al món, més pels nostres éssers estimats i més per nosaltres mateixos. La raó per la què no ho fem és perquè pensem que som insignificants.

Molts de nosaltres ens minimitzem, sentim que som només dents petitetes en una gran roda dentada. Canviar el món? Per favor. Això és per a presidents, capdavanters del món, celebritats i homes sants. Jo només sóc una persona. Què puc fer?

I encara per a aquells de nosaltres que si creiem que podem marcar la diferència, la veritat és que no apreciem lo molt que podem fer.

La realitat és (i aquesta és una lliçó profunda) que la nostra percepció de nosaltres mateixos pot disminuir o augmentar el nostre poder.

Som tan poderosos com creiem ser-ho. Els nostres pensaments i visió de nosaltres mateixos, conscient o inconscient, determina qui som i quin poder podem exercir.

Desafortunadament, sovint no ens veiem tan importants, i això es manifesta en les nostres accions. Tractem malament als altres? o a nosaltres mateixos? perquè no pensem que el que fem importa de manera real o duradora. O no ens empenyem a fer si més no petites accions positives perquè al final del dia no coneixem el nostre veritable poder. Llavors això es converteix en qui som.

En un nivell espiritual, això significa que la pròxima vegada que resem per algú o busquem atreure benediccions i ajuda per a nosaltres i per als altres, tindrem una capacitat feble per a generar el canvi. La Llum ens diu, “Recordes el que vas pensar ahir? Si no ets tan important, llavors no ets tan poderós, i no puc donar-te la Llum per a crear canvi veritable. Les teves accions mostren clarament que no et veus a tu mateix com algú significatiu”.

Quan sabem que tenim un propòsit, que som poderosos i posseïm l’habilitat per a influir en uns altres, llavors no ens permetem caure en els paranys insignificants del actuar amb petitesa. Anem amb compte fins i tot a evitar la més lleu acció negativa perquè sabem que les nostres accions minúscules són significatives. Per contra, ens esforcem per fer petites accions positives perquè sabem que per a un ànima tan magnífica com la nostra, qualsevol acció és gran.

Quan ens veiem d’aquesta manera, la Llum del Creador ens veu i interactua amb nosaltres de manera similar. I així les nostres paraules, oracions, benediccions i accions es tornen poderoses i capaces de crear coses grandioses. De nou, això és perquè com ens veiem a nosaltres mateixos és com el Creador ens veu. Quan ens veiem com poderosos i determinants, les nostres paraules i accions s’imbuïxen de forces espirituals grandioses.

Aquesta setmana, si sents que estàs a punt de fer alguna cosa negativa i petita, parat i recorda la teva importància. Si estàs lluitant amb la decisió de si fer o no una acció positiva, fins i tot una de petita, repeteix-te a tu mateix, “Necessito fer això perquè el que faig té conseqüències de llarg abast”.

Practica aquest procés de pensament i et farà poderós en el sentit més veritable, així també crearà un canvi en qui ets. Recorda, “Quan em veig a mi mateix com important i poderós, rebo ajuda de la Llum per a fer canvis importants i poderosos.

Com em veig a mi mateix, sóc“.

P.D. Llegeixi’s “Creador” en el sentit més ampli de la paraula, aqui cap el que cadascun consideri com creador: Força, Naturalesa, Déu, Crist, Jehová, Jahvé, Buda, Mahoma, Shiva, Brahma, Vishnú, Tao, Elohim, ……….

autorretrat-02

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web