Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Som merament uns administradors.

es-meu

En el nostre treball i en la nostra vida privada trobem lluites de poder, xocs d’ego i conflictes intel·lectuals. Una de les raons per a això és el nostre concepte erroni de la propietat.

es-meu-01

Podem pensar que posseïm coses com cotxes, CDs, accions i bons. Aquest pensament s’estén al nostre treball i a les nostres responsabilitats, i sovint a les nostres relacions. Quants de nosaltres hem pronunciat les paraules TU EM PERTANYS o SÓC TEU/A?

La saviesa dels savis ensenya que no posseïm res. Tot el que pot perdre’s demà en realitat no ens pertany. De fet, és el concepte de propietat el que crea la major part de la por, les guerres i els conflictes en el món.

Tenim por de perdre, por de perdre el control, i posem a treballar la nostra mentalitat per a adquirir tot allò que ja hem decidit en la nostra ment que és nostre. Així, quina forma de relacionar-nos seria millor per a eliminar la por de les nostres vides?

¡Sigues un administrador!

Recorda que tot ve a nosaltres perquè ho administrem i està aquí perquè ho utilitzem en un marc temporal determinat. La consciència d’administrador ens allibera d’una falsa sensació de control i dictadura. Quan comencem a actuar com administradors de tot el que rebem, inclosos els nostres cossos, podem liderar millor i dotar de poder als altres, tant a nivell personal com global.

Durant aquesta setmana, actua d’aquesta forma. És una manera molt més proactiva de relacionar-nos amb les coses que tenim el privilegi de rebre a la vida.

propietataquest-lloc-es-meu

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web