Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Els vegetarians tenim millor sexe.

millor-sexe

Els estudis mostren que els vegetarians tenim millor sexe. Hi ha molta gent que fa temps que estudia la possibilitat de fer-se ovolactovegetarià però encara no ha donat el pas. Existeixen multitud de motius (el meu principal és el patiment que se li causa als animals i també el del rendiment nutritiu) però mai ho havia mirat des del prisma que ofereix PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

tapersex-vegetaria

Precisament aquesta organització va fer un spot que anava directe a un target d’homes barrejant erotisme, sensualitat i humor a parts iguals per promoure el vegetarianisme. Això sí, amb un risc molt alt de ferir algunes sensibilitats femenines. És cert que la idea era emetre’l a la Super-bowl on trobem un públic majoritàriament masculí assegut davant del seu televisor amb una cervesa. Llàstima que mai ha passat ja que ha estat censurat per la cadena nord-americana NBC i aquests dies també ho estava per Youtube per imatges massa suggeridores, ¡pur puritanisme americà!.

El text de l’anunci de PETA diu: “Els estudis mostren que els vegetarians tenen millor sexe”.

En una declaració de PETA en resposta a la decisió de la NBC, aquesta va assenyalar que la carn fa que les persones “s’omplin de greix, s’emmalalteixin, i siguin avorrits en el llit”. PETA al·lega que els vegetarians són, “en terme mitjà més prims que els que mengen carn” i que el consum de carn i els productes lactis està vinculat a la impotència, les malalties del cor i l’obesitat. S’ha comprovat que les malalties cardiovasculars estan associades en ambdós sexes amb la disfunció sexual en les dones i els homes i que l’obesitat s’ha vinculat a la baixa del libido.

També està confirmat que en els països occidentals, els vegetarians i els vegans tendeixen a pesar menys i tenen menors índexs de massa corporal i nivells de colesterol més baixos que els omnívors. Això pot ser a causa del fet que les dietes vegetarianes tendeixen a ser més altes en fibra però també pot tenir a veure amb que els vegetarians, en general, són més conscients de la salut.

Un portaveu de PETA va citar com a base per al anunci comercial la investigació sobre els plans de dietes vegetarianes desenvolupades pel dr. Dean Ornish i el Dr. B. Caldwell Esselstyn.

Un altre de la mateixa organització en el mateix sentit.

PER SI A ALGÚ LI FALTAVA UNA EMPENTETA, QUE TAMBÉ VALORI AQUEST ASPECTE PER DECANTAR-SE

NO DUBTEU DE QUE EN LA DIMENSIÓ EN QUE ESTEM VIVINT, EL SEXE HI TE UN PAPER IMPORTANT EN L’EQUILIBRI GENERAL ENERGÈTIC DEL NOSTRE COS (VEURE XACRES).

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web