Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Vigila el teu “ego”.

ego-pujat

Potser hagis experimentat moments en la teva vida que, a pesar de fer tot el treball espiritual “correcte”, els resultats encara no es manifesten Per què succeïx això?

ego-fals

És perquè no ho mereixem? O tal vegada no hem fet lo suficient per a guanyar-nos-ho? Aquestes són preguntes que tots ens hem fet en un o altre moment, i la resposta és simple. Molt sovint ens hem guanyat les benediccions, però aquestes no poden fluir a la nostra vida perquè senzillament hem deixat una barrera entre nosaltres i aquestes benediccions. Està barrera es diu ego.

Permet-me explicar. Així com l’aigua flueix fins al nivell més baix, així també, les benediccions flueixen fins al nivell més baix. Això significa que quan el nostre ego és elevat, estem en un lloc espiritualment diferent al de les nostres benediccions i, per tant, elles no poden filtrar-se a les nostres vides.

Ara, parlem per un moment d’aquesta paraula “ego”, perquè la usem tot el temps però no sempre sabem el que significa. Ego significa que pensem que som millors que algú. Vol dir, per tant, que podem enutjar-nos o exasperar-nos amb aquesta persona i tractar-la malament. Entranya, llavors, que podem estar gelosos quan algú té més del que nosaltres tenim, i podem parlar indegudament d’ell i desitjar-li mals. Significa que podem rebutjar a la gent que considerem insignificant i indigna de rebre el nostre temps i el nostre amor. Aquestes són els senyals que delaten l’ego.

ego-no

Ego és el que ens permet tractar a un altre ésser humà sense respecte ni dignitat humana.

És per això que hem de estar involucrats en un procés constant per a disminuir el nostre ego. Podem treballar dia i nit per a revelar Llum i benediccions a través del nostre treball i accions de compartir, però perquè la Llum flueixi a les nostres vides des de dalt (per exemple, prosperitat, claredat, salut, pau), hem de baixar-nos i tractar a tots amb cura i consideració.

Tots els dies, quan ens despertem, la pregunta que ens hem de fer és, “Què faré avui per a permetre que el meu ego disminueixi?”. Quan aquesta sigui una veritable prioritat, les benediccions que estan llestes per a venir vindran. No hi ha dubte referent a això.

Em sento obligat a abordar això ara perquè em dol pensar que sovint ens sabotegem a nosaltres mateixos. Treballem tan dur per a despertar benediccions només per a bloquejar-els-hi l’entrada a la nostra vida a causa del nostre estúpid ego.

Aquesta setmana, enfoca’t en com tractes a la gent. Adóna’t quan estàs sent menyspreable, cruel o gelós. Treballa per ser més gentil i considerat i oferix a cadascuna de les persones que es travessin en el teu camí un mínim de dignitat humana. Però per favor no facis això perquè és “la cosa espiritual que cal fer” o per ser “una bona persona”. Fes-ho perquè en el teu cor saps que això eliminarà la barrera entre les benediccions que has creat i tu.

amabilitat

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web