Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Manual del guerrer de la Llum.

guerrer-llum

El guerrer de la llum porta en si la centella de Déu.

guerrer-llum-01

.- El seu destí és estar juntament amb altres guerrers, però de vegades necessita practicar sol l’art de l’espasa; per això, quan està separat dels seus companys, es comporta com una estrella.

.- Il·lumina la part de l’Univers que li va ser destinada, i intenta mostrar galàxies i mons a tots els que miren al cel.

.- La persistència del guerrer serà en breu recompensada. Poc a poc, altres guerrers s’aproximen i els companys es reuneixen en constel·lacions, amb els seus símbols i els seus misteris.

.- Un guerrer de la llum mai no oblida la gratitud.

.- Durant la lluita, és ajudat pels àngels; les forces celestials l’hi van col·locant cada cosa al seu lloc i permeten que ell pugui donar el millor de si.

.- Els companys comenten: “Quina sort té!”. I el guerrer de vegades aconsegueix molt més del que la seva capacitat permet.

.- Per això, quan el sol es pon, s’agenolla i agraeix el Mantell Protector que l’envolta.

.- La seva gratitud, no obstant, no es limita al món espiritual; ell mai no oblida els seus amics, perquè la sang d’ells es va barrejar amb la seva en el camp de batalla.

.- Un guerrer no necessita que ningú li recordi l’ajut dels altres; ell sol se’n recorda i reparteix amb ells la recompensa.

.- D’aquí en endavant – i per alguns centenars d’anys – l’Univers ajudarà els guerrers de la Llum a boicotejar els prejudicis.

.- L’energia de la Terra necessita ser renovada.

.- Les idees noves necessiten espai.

.- El cos i l’ànima necessiten nous desafiaments.

.- El futur es va transformar en present, i tots els somnis – excepte els que contenen prejudicis – tindran oportunitat de manifestar-se.

.- El que hagi estat important, romandrà; allò inútil, desapareixerà. El guerrer, però, no està encarregat de jutjar els somnis del proïsme i no perd temps criticant les decisions alienes.

.- Per tenir fe en el seu propi camí, no necessita provar que el camí de l’altre està equivocat.

.- Tot guerrer de la Llum ja va tenir alguna vegada la por d’entrar en combat.

.- Tot guerrer de la Llum ja va trair i mentir en el passat.

.- Tot guerrer de la Llum ja va recórrer un camí que no li pertanyia.

.- Tot guerrer de la Llum ja va patir per coses sense importància.

.- Tot guerrer de la Llum ja va creure que no era un guerrer de la Llum.

.- Tot guerrer de la Llum ja va fallar en les seves obligacions espirituals.

.- Tot guerrer de la Llum ja va dir sí quan volia dir no.

.- Tot guerrer de la Llum ja va ferir algú a qui estimava.

.- Per això és un guerrer de la Llum; perquè va passar per tot això i no va perdre l’esperança de ser millor del que era.

.- Un guerrer de la Llum comparteix el seu món amb les persones que estima. Procura animar-les a fer el que els agradaria però no s’atreveixen; en aquests moments, l’adversari apareix amb dues taules a la mà. En una de les taules, està escrit: “Pensa més en tu mateix. Conserva les benediccions per a tu mateix, o acabaràs perdent-ho tot”. En l’altra taula, llegeix: “Qui ets tu per ajudar als altres? No serà que no aconsegueixes veure els teus propis defectes? “. Un guerrer sap que té defectes. Però sap també que no pot créixer sol, distanciant-se dels seus companys.  Llavors llança les dues taules al terra, tot i reconèixer que tenen un fons de veritat. Elles es transformen en pols, i el guerrer continua animant a qui està a prop.

.- El guerrer de la Llum a vegades actua com l’aigua, i flueix entre els obstacles que troba. En certs moments, resistir significa ser destruït; aleshores, ell s’adapta a les circumstàncies. Accepta sense protestar que les pedres del camí tracin el seu rumb a través de les muntanyes. En això rau la força l’aigua; mai pot ser trencada per un martell, ni ferida per un ganivet. La més poderosa espasa del món és incapaç de deixar una cicatriu sobre la seva superfície. L’aigua d’un riu s’adapta al camí més factible, sense oblidar el seu objectiu: el mar. Fràgil en el seu naixement, lentament va adquirint la força dels altres rius que troba. I a partir d’un determinat moment, el seu poder és total.

.- Per al guerrer de la Llum, no hi ha res abstracte. Tot és concret, i tot li concerneix. Ell no està assegut en el confort de la seva botiga, observant el que succeeix en el món; accepta cada repte com una oportunitat que se li presenta per transformar-se a si mateix. Alguns dels seus companys passen la vida criticant la manca d’elecció, o comentant les decisions alienes. El guerrer, però, transforma el seu pensament en acció.

.- Algunes vegades erra l’objectiu, i paga, sense protestar, el preu del seu error. Altres vegades es desvia del camí, i perd molt de temps tornant al destí original. Però un guerrer de la Llum no es distreu mai.

Extret del Llibre Del Manual del guerrer de la Llum de Paulo Coehlo.

guerrer-llum-02

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web