Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Perit judicial naturopàtic.

cperitonatbcn1jpg

He acabat la formació referent a Peritatge Judicial Naturopàtic, a vosaltres us puc ajudar en qualsevol contenciós que tingueu a nivell de Naturopatia (una mala praxis per exemple), i als meus companys Naturòpates en qualsevol problema judicial referent a intrusisme professional per part del Col·legi de Metges o de Fisioterapeutes.

logo-fenaco

L’Organització Col·legial Naturopàtica FENACO ha completat la formació d’una vintena de professionals experts en Peritaje Naturopàtic que s’ha realitzat consecutivament en el Centre d’Estudis Naturopàtics ( ARCIT ALTERNATIU ) a Reus (Tarragona) i en les instal·lacions de Balnearis Psicològics Mentalitas, a Barcelona – www.mentalitas.es; organitzats per FENACO Catalunya dintre del Programa de Formació Naturopàtica Continuada 2009.

La VI promoció de Perits Naturopàtics han realitzat satisfactòriament el curs formatiu, organitzat per l’Organització Col·legial Naturopàtica FENACO a Catalunya, amb gran interès a causa de els temes sobre nomenclatura i legislació que s’han tractat en el curs. La formació ha començat amb una primera part sobre Nomenclatura Naturopàtica, requisit necessari no solament per a la elaboració del corresponent informe pericial, sinó també per a assessor en matèria publicitària, particularment, als professionals, centres formatius, estudiants i companys en l’exercici professional, a continuació s’ha entrat de ple en la formació del peritatge naturopàtic amb una primera part teòrica sobre legislació i procediment pericial aplicat al camp professional de la Naturopatía i una segona part pràctica sobre procediment pericial naturopàtic.

L’alumnat que ha realitzat el curs són Col·legiats FENACO, que al acabar cobrixen les places mínimes que FENACO exigeix per a atendre les sol·licituds, tant de part com a nivell judicial, que estan arribant. En aquesta VI edició la participació col·legial ha estat bastant significativa, ja que el nivell mostrat pels participants i l’interès participatiu en l’aprenentatge dels continguts demostra l’interès existent en la formació sobre el peritatge naturopàtic com una necessitat professional per a cobrir un àrea actualment poc coberta en el peritatge judicial.

Aquesta activitat formativa ha estat dirigida per Manuel Navarro, President de FENACO, i per José Pavón, Secretari General de FENACO i Director dels Cursos de Peritatge Naturopàtic, activitat que l’Organització Col·legial Neuropàtica FENACO està realitzant amb l’objectiu de formar professionals naturòpates per a la realització del peritatge naturopàtic en els processos judicials que així ho demandin com també participar en la realització d’informes i dictàmens sobre la praxi professional naturopàtica.

perit-judicial

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web