Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡Tots a bord!

vaixell

Si som sincers amb nosaltres mateixos, admetrem que no estem prop de ser perfectes. Però això està bé. Ser perfecte no és la raó per la qual estem aquí (demano disculpes als meus amics de “Virgo”). Més aviat estem aquí per a treballar per convertir-nos en la millor versió possible de NOSALTRES MATEIXOS.

mala mar

L’elecció que hem de fer és si desitgem o no moure’ns en la direcció de ser aquesta persona. I després hem de mantenir-nos en el camí.

En un vaixell, hi haurà tempestes. Hi haurà ones. Hi haurà vegades en les que sentiràs que no t’estàs movent perquè l’aigua està molt tranquil·la. Però mentre estàs en el vaixell, saps que vas a algun lloc.

En altres paraules, mentre estem en el camí progressem, encara que no sentim el moviment. El treball continua, ho sentim o no. Mentre som constants amb ell, tenim les nostres oportunitats de lluitar i créixer. Si ens mantenim forts i compromesos amb el camí, tenim l’èxit assegurat. Sens dubte.

Però no podem sentir que ja hem arribat o que mai arribarem.

Sentir que ja has arribat o que mai arribaràs t’empenyerà fora del vaixell, que seguirà navegant sense tu. I creu-me, hi ha suficients oportunitats per als desafiaments. No tenim “vacances” de l’univers. Però sí hem de desconfiar de l’ego, que ens diu:

“Ja he arribat”. O “Mai arribaré”.

Ambdues són escapatòries. Conec a molts caminants que lluiten contra la veu del seu Oponent, que intenta convèncer-los que no necessiten comprometre’s amb aquest camí. De vegades la veu en el nostre interior ens diu: “Ja he arribat, així que no he de treballar tan dur” o “Mai ho aconseguiré, així que no ho vaig a intentar”. La por al fracàs és només una excusa per a no tenir èxit. Caurem. Passaran incidents. Hi haurà batalles. I les úniques batalles que ens han de fer por lliurar són aquelles que sabem que no guanyarem.

vaixell 01

Necessitem saber que anem a guanyar. Algunes de les batalles s’han de perdre, senzillament perquè no pensem que hem superat alguna cosa. Hi ha moltes raons per les que el nostre Oponent ve en contra de nosaltres. Però, de nou, si romanem en el camí, podem estar segurs que tindrem èxit.

Aquesta setmana, has de saber que estàs embarcant-te en el vaixell que et durà a la teva destinació, a pesar dels molts retards i tempestes als quals t’enfrontis. Mentre segueixis compromès a romandre a bord, arribaràs allí.

Que tinguis un bon viatge!

navegar

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web