Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Per als meus companys de professió: els naturòpates.

naturòpata 01

10 Raons per a afiliar-te a l’Organització Col·legial Naturopàtica FENACO

naturòpata 02

1 – Perquè defensa els teus drets, FENACO des de la seva fundació en el 1984 està defensant els drets de la professió naturopàtica. FENACO et defensa tant a nivell individual com a nivell del teu negoci, t’assessora jurídicament, i vetlla pel compliment professional i laboral en el teu treball.

2 – Perquè es preocupa pels teus interessos, FENACO es preocupa pels teus interessos professionals i laborals al negociar la regulació professional i laboral, facilita la teva formació i reciclatge professional, i et defensa com a professional davant les administracions públiques.

3 – Perquè et dóna més força. FENACO és la primera organització professional i més representativa del sector, amb més de 7.000 afiliats/es, entre professionals, empreses, centres de formació, formadors, estudiants, herbolaris i d’altres; tots ells ens han triat com l’organització professional més receptiva i responsable.

4 – Perquè és una organització professional responsable. Participem en el desenvolupament social i econòmic, responsabilitzant-nos en la promoció de l’ocupació estable i amb drets i en la millora de la teva formació; la Responsabilitat Social Corporativa forma un dels nostres eixos principals en la promoció i desenvolupament de la professió naturopática.

5 – Perquè és solidaria. Només a través de la unió amb altres professionals com tu pots progressar en la millora de les teves condicions de vida i de treball, perquè com tu ja saps: ” la unió fa la força”.

6 – Perquè no entén de fronteres. FENACO la formem els naturòpates que vivim i treballem a Espanya. No ens importen les diferències de nacionalitat, cultura, sexe, o idees polítiques.

7 – Perquè està present a Europa i en el món. La coordinació de la professió naturopàtica a nivell internacional és imprescindible. FENACO té contactes i relacions amb les associacions professionals més representatives de la Unió Europea i a nivell internacional.

8 – Perquè t’informa. Tant a través de les nostres publicacions, com quan necessitis orientació sobre algun problema professional o laboral o d’accés a l’ocupació.

9 – Perquè no té riscos. Les teves dades personals són registrats informàticament complint tots els requisits de la Llei de Protecció de Dades. Ningú aliè a l’estructura organitzativa de FENACO podrà conèixer les teves dades d’afiliació.

10 – Perquè és molt rendible. Per menys de 0,40 euros al dia tens accés a una àmplia gamma de serveis corporatius i professionals.

AFILIAT trucant al 902010374 o envia un email a organizacionfenaco@gmail.com

JUNTS DEFENSEM AMB MÉS FORÇA LA NOSTRA PROFESSIÓ

logo-fenaco

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web