Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Embaràs i mòbil.

0

Utilitzar el mòbil durant l’embaràs perjudica el fetus.

1

N’hi ha prou amb que les embarassades utilitzin 2 ó 3 vegades al dia el telèfon mòbil durant la gestació per augmentar un 50% el risc de que al néixer el seu fill pateixi trastorns de conducta i emocionals (com la hiperactivitat).

Així ho ha constatat un equip d’investigadors de la Universitat de Los Ángeles (UCLA) i la Universität von Aarhus (Noruega) en un treball conjunt que varen publicar el passat Juliol en la revista Epidemiology al fer un seguiment a més de 13.000 nens danesos des de el seu naixement fins que varen complir els 7 anys durant la dècada dels 90 del passat segle XX i això que llavors els mòbils es feien servir poc.

Una possibilitat que augmenta com més s’utilitza el mòbil i per tant és avui enorme donat l’ús que se’n fa d’ell. És més, quan els propis nens l’utilitzen  abans de complir els 7 anys el risc augmenta en un 80%.

Però no us preocupeu companys: les mateixes companyies de telèfon -amb el suport per els ministeris de Sanitat- s’encarregaran de dir-vos i tranquil·litzar-vos assegurant que no hi han evidències reals d’això.

¡EL NEGOCI HA DE CONTINUAR!

3

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web