Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Les decisions d’avui ens poden alliberar del resultat del passat.

reencarnació

Per a la major part dels qui hem nascut i crescut a l’empara de les tradicions occidentals, la creença en el karma i en les vides passades és estranya, per no dir ingènua i extravagant.

reencarnació 01

Però és difícil ignorar el fet de que els textos religiosos de les societats més avançades del planeta s’hagin ocupat, al llarg dels segles, de les vides anteriors, la reencarnació i el karma i hagin descrit el seu impacte en les nostres vides presents.

Algunes de les nostres opcions en vides passades no van ser tan bones pel que fa al creixement de les nostres ànimes. Pot ser que hàgim deixat que el materialisme, l’autocomplaença, la gelosia i coses pitjors dominessin la nostra existència.

Aquestes decisions van construir murs dins dels quals ara estem presos. Però, les nostres decisions en el present poden derrocar aquests murs.

Avui, tria l’amor. Tria ajudar. Tria compartir el teu entrepà. Tria dir: Sí, tens raó amor meu. Tria somriure. Tria veure el que sí està funcionant.

Nu dubtis de que el futur és conseqüència del present i el present és conseqüència del passat, o sigui que modificant el present pots condicionar el futur. Aquesta és l’eina més poderosa que tenim com a éssers humans, el “lliure albir”. Si us plau sigues conscient de que la tens i és teva, però sobretot utilitza-la.

lliure albir

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web